Načelnik Komunalne inspekcije Republike Srbije u Subotici

Gradonačelnik Subotice Modest Dulić sa saradnicima je, u Zelenoj sali Gradske kuće, razgovarao sa Milojem Vojinovićem, načelnikom Komunalne inspekcije Republike Srbije.

S obzirom na to da dolazim iz Ministarstva građevinarstva i urbanizma, u čijem okviru se nalaze i komunalne delatnosti, teme današnjeg susreta sa gradonačelnikom Dulićem bile su kako sa nivoa Republike pomoći Subotici i participiranje grada Subotice u zajedničkim projektima koji se odnose na prevazilaženje pojedinih problema u oblasti komunalne infrastrukture, rekao je, nakon sastanka, Vojinović.

 

– Kao i svi gradovi u našoj zemlji, tako i Subotica ima svojih specifičnih problema kao što su nedovoljno izgrađena kanalizaciona i vodovodna mreža, vodosnabdevanje u prigradskim i vangradskim naseljima, asfaltiranje određenih puteva i nezavršena deponija. Naši razgovori tekli su u tom pravcu da se i država uključi da pomogne gradu Subotici na što efikasnijem rešavanju komunalnih problema, naglasio je Miloje Vojinović.KOMENTARI

 1. bravo kaže:

  konacno da se nesto vec uradi za projekte za nas grad…
   

 2. operisani kaže:

  Pustite vi razgovore…
  Dajte pare koje ste obećali (Pozorište, Bazen, Y krak, regionalna deponija i još mnogo). 
  Promenom vlasti na republičkom nivou uskratili ste novac koji ste dužni da obezbedite s obzirom da ste učesnici na projektu.
  Da li je to zbog različitih stranaka (?) ili ne, običan narod niti ima živaca niti treba da ga interesuju vaša politička prepucavanja.

OSTAVITE KOMENTAR