Nacionalna služba za zapošljavanje od 29. jula na novoj adresi

Subotička filijala Nacionalne službe za zapošljavanje seli se na novu adresu, u Ulici Jovana Mikića broj 12. Zbog preseljenja, rad sa strankama će privremeno biti obustavljen od petka, 26. jula u 11 časova, do ponedeljka, 29. jula u 8 časova. Radno vreme u novim prostorijama će biti od 8 do 15 časova.  Iz Nacionalne službe za zapošljavanje se izvinjavaju unapred zbog eventualnih zastoja u radu sa strankama, iz tehničkih razloga, koje će, napominju,  nastojati da otklone u najkraćem mogućem roku.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. laki kaže:

  Uskoro ćete se moći preseliti u neku od garsonjera u limenkama preko puta Elektrovojvodine. I taj prostor od 23 kvadrata će biti prevelik za broj onih koji će da traže posao u Subotici i Srbiji. Sve ih je “mudrom politikom” razjurio žvalavi i njegova stranka ološa i kriminalaca.

  Na Vašu žalost moraćete ubuduće sami da zarađujete za svoje Porše-e i BMW-e, te da sa svoje grbače popunjavate budžet. Tek će onda da počne klanje među Vama. Pocrkaćete mrzeći se međusobno.

 2. Adrijana kaže:

  Moram dodati” Bravo”za komentar persone pod imenom laki

 3. easy58 kaže:

  laki ti si car, htedoh neki koment da dam kad vidim sve si reko što se kazti može-

 4. Anonimni kaže:

  Samo treba da napišu na ulaznim vràtima “NEZAPOSLENIMA ULAZ SROGO ZABRANJEN”

 5. Rade S.O.S. 820044 kaže:

  Bolje da ste otvorili biro za zaposljavanje Nemacke ili bar Madjarske!Ovi sa hrvatskim i madjarskim pasosem su pobegli za Austriju i Nemacku a Srbi beze za Madjarsku,Slovacku…Jedno tri puta sam isao u “Waberer” u Budapest i svaki put 5-10 vozaca ode i to sve Srbi.Ako ovi ostanu do kraja mandata nezaposlenih u Vojvodini biti nece.Pozdrav iz EU.

 6. Bogdan kaže:

  Rade S.O.S. 820044
  Tako je, Gartner je isto prepun našeg sveta. Gotovo da ti i ne treba nemački, svi skoro pričaju srpski…

  Odoh i ja…dosta je bilo…

 7. Bogdan kaže:

  Hoćete reći nacionalna služba za NEzapošljavanje?

 8. stormwatch kaže:

  Ova zgrada je od svoga postanka pre mnogo decenijaaaaa svojom namenom uvik bila osudjena na Uhljebe,Ukruve, Uhlebe i UKenyere…ima li nade da u Future ova zgrada postane mesto gde ce se prvi put proizvodit neki profit osim sto tu uvik sede neke likinje i likovi shto odnose profit?

OSTAVITE KOMENTAR