Najbolji komičar

Pre četiri godine slobodan pristup mikrofonu imali su svi Subotičani koji su želeli da se oprobaju kao komičari. Da nastupi pred publikom kao „stand up comedian“, prijavio se iznenađujuće veliki broj žena i muškaraca. Veliki hol između Maxia i knjižare Plato bio je redovno pun kada su organizovane ove večeri. Publika se smejala kao „lud na brašno“, dodavala gasa onima na bini i provod je bio kompletan. Prava je šteta što ovaj show nije postao tradicija.

 

Televizija Happy najavljuje audicije za „stand up“ komičare i priliku za širu afirmaciju neotkrivenih talenata. Za 20. jul je zakazana audicija u Subotici, jedino još nije naznačeno vreme i mesto.

 

 

“Najbolji komičar” je novi tv šou koji će organizovati takmičenje komičara u 10 gradova Srbije, sa ciljem da se pronađe najbolji “Stand up” komičar u zemlji.

 

 

TV audicije će biti odrzane u  Subotici, Jagodini, Kruševcu, Zaječaru, Nišu, Novom Sadu i Beogradu, a u opticaju su Leskovac, Čačak, Vršac i Užice.

Mogu se prijaviti svi zainteresovani starosne dobi od 15 do 65 godina.

 

 

Takmičari su dužni da pripreme sopstveni nastup u trajanju 5 do 10 minuta, sa temom “Stand up” komedije, a odluku o tome koji takmičari prolaze u finalnu fazu takmičenja donosiće četvoročlani žiri.

 

 

Takmičenje će se održati u četiri faze:

 • Prva faza – Audicija u 10 gradova održaće se u julu mesecu
 • Druga faza – Uži izbor 20 takmičara (takmičenje svih učesnika koji su prošli audiciju) biće održano u Beogradu, sredinom septembra
 • Treca faza – Eliminacione tv emisije (takmičenje 20 najbojih, svake nedelje u živim emisijama)
 • Četvrta faza – Finalne tv emisije (takmičenje najboljih pet takmičara)

Nagrada za pobednika je “Stand up šou” emisija na televiziji Happy, dok će ostali finalisti činiti kreativnu ekipu za novi šou, nudimo profesionalni ugovor sa televizijom i šansu za stvanje  karijere.

Cilj serijala jeste da postigne viši nivo interesovanja za “Stand up” komediju u našoj zemlji i pomogne mladim  glumcima i talentima  da se bolje afirmišu u toj oblasti.

 

 

Takmicari se mogu prijaviti na tel. 061/14 888 77 i putem mail-a najboljikomicar@gmail.com
Više informacija mogu dobiti jos i preko društvetih mreža FB i TW – Najbolji komičar

 KOMENTARI

 1. pauk kaže:

  Komicari da zasmejavaju gladan i nezaposlen narod? Boze ima li te!

 2. shtrokavi kaže:

  @pauk

  Idi u crkvu pa tamo trazi boga. 

 3. pauk kaže:

  Bog nije samo u crkvi, mada vidim da nedostaje ovom gradu

OSTAVITE KOMENTAR