Najbolji učenici OŠ „Matko Vuković”

U večerašnjem finalu „Dečjih igara bez granica” održanim na Sportsko–rekreativnom centru, „Prozivka” među šest ekipa, najbolja je bila ekipa učenika Osnovne škole „Matko Vuković” sa osvojena 34 poena, drugo mesto su osvojili učenici OŠ „Jovan Jovanović Zmaj” sa 30 poena, a treći su bili đaci OŠ „ Ivan Goran Kovačić” sa osvojenih 26 poena.

 

I u finalu je viđena velika borba, đaci su u četiri odigrane igre opet pokazali koliko su spretni i kakve plivačke kvalitete poseduju. U prvim organizovanim „Dečjim igrama bez granica” najuspešniji su bili đaci OŠ „Matko Vuković”.

 

Organizatori za sledeću godinu najavljuju da će biti organizovane igre bez granica i za starije osnovce.

 

— Naš tim organizatora je u ovih dva ipo meseca pokazao maksimalnu odgovornost i odlične organizacione sposobnosti, što se videlo svake subote na bazenu. Nažalost danas sa nama nisu bili učenici OŠ „Vladimir Nazor” iz Đurđina koji zbog vremenskih uslova nisu mogli da dođu na finale. Bez obzira na to deca koja su bila su uživala i pokazala koliko im ovo znači — rekao je Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport.

 

Tribine na bazenu „Prozivka” su i ovog puta bile prepune. Roditelji i prijatelji su sve vreme pružali podršku svojim ekipama i doprineli, odličnom sveukupnom utisku finala igara bez granica.KOMENTARI

 1. Ćomara kaže:

  Ја сам ђоле из Вишњевца и возим бициклу!

   

 2. izabela kaže:

  Too, Matko!

   

 3. Tina kaže:

  Pa ko drugi,nego Matko….Bravo za uciteljicu i za takmicare !!!

   

OSTAVITE KOMENTAR