Najlepše Subotičanke – Ana Vojnić Tunić

Da su Subotičanke najlepše, to smo mi davno utvrdili a drugi opet odaju priznanja i zvanično.

.

Osamnaestogodišnja Ana Vojnić Tunić iz Subotice, na izboru za miss hostesa ATP Studena Croatia Opena u Umagu, proglašena je najlepšom hostesom 22. ATP Studena Croatia Opena.

Oduvek sam želela biti miss. Nisam očekivala pobedu, ali sam se potajno nadala i sada sam jako sretna i uzbuđena,“ podelila je svoje prve utiske nakon pobede razdragana i ushićena Subotičanka.

.

Nakon što je dvanaest lepotica ušlo u finalni izbor za najlepšu hostesu turnira, pred stručnim žirijem nije bio lagan zadatak. „Izabrana djevojka bila je jedna od mojih favoritkinja. Odlično izgleda, sve je profesionalno odradila i u potpunosti zaslužila titulu najljepše,“ izjavila je članica žirija i prošlogodišnja pobednica ovog izbora Sara Stjepanek.

 .

Lep je Umag al’ je Palić lepši


Nakon što su se u prvom izlasku cure pokazale u službenim uniformama u kojima su svakodnevno pomagale posetiocima turnira, prošetale su pistom u sportskoj odeći te su za kraj pokazale kako izgledaju u opuštenoj letnoj kombinaciji. Osim lepote, simpatičnosti i pameti, devojke su pokazale i svoje druge talente.

Žestoka konkurencijaKOMENTARI

  1. Unit kaže:

    A da je slatka,slatka je.. 🙂 Ja sam glasao za nju na internet stranici! Jos da joj je i facebook profil uvek otvoren… Ehh..  Prava je lepotica!

OSTAVITE KOMENTAR