Narodna stranka: Gradonačelnik da obezbedi autobus!

Saopštenje subotičkih narodnjaka prenosimo u celosti:

Gradski odbor Narodne stranke u Subotici poziva gradonačelnika Bogdana Labana i njegovu administraciju da Subotičanima, koji žele da prisustvuju današnjem molebanu u Novom Sadu, obezbede autobus, kao što su činili u nebrojenim drugim profanim situcijama.

Budući da je protest našeg naroda u Crnoj Gori i u Srbiji vanstranački, nećemo ulaziti u detalje i navoditi kome su sve i pod kojim okolnostima autobusi ranije dodeljivani.

Naš apel gradonačelniku i njegovoj administraciju pre svega je motivisan činjenicom da je na putevima Srbije, a posebno Bačke, danima prisutna najgušća magla. Smatramo da bi ustupanjem jednog autobusa za odlazak na večerašnji moleban u Novi Sad gradska vlast načinila korak ka zaštiti života svojih građana koji će večeras u automobilskoj koloni putovati u Novi Sad.

Ako lokalna vlast ne usluši ovaj apel, pozivamo vlasnike privatnih autobuskih preduzeća da pomognu Subotičanima.KOMENTARI

 1. croat kaže:

  Ja bi rado gradonacelniku platio autobus da prosveduje u Podgorici, al kartu samo u jednom pravcu!

 2. bac Vranje kaže:

  Zalosna je stranka koja nema ni toliko da skupi ni za jedan autobus!!! Ne znam samo cime ce placati onda predizborne plakate i reklame za dva meseca. Koliko ce tek imati kad i ako dodju na vlast… jos jedan primer kako neko zeli napuniti svoje dzepove ,a nema za cega ker da ga ujede…

 3. Samo istina kaže:

  Croat-Takode,ja bih tebi izrode platio kartu u jednom pravcu za Zagreb.Taki kroatizovani nisu nikom potrebni.Da mi Bunjevci prodisemo bez vas.

 4. djordje kaže:

  Dizete revoluciju a nemate para za autobus :))

 5. Ledenjak kaže:

  Ko bude strpljiv, zna se šta ga čeka. Sendvič po izboru.

 6. Manda kaže:

  @ Samo istina : Blage veze nemaš. Bunjevci su najveći hrvati-treba da ih upoznaš na svojoj koži.Znaju oni dobro šta su i ko su…

 7. croat kaže:

  Djordje dobar fazon hahaha.
  Nesto sam malo zacitao zakon, lukavo su to crnogorci napisali pogotovo u svetlo onoga sto je neko napisao da je pod SPC imenom SPC tek osnovan 1922. Crnogorci kazu ako imate papir da ste prije 1918 delovali pod tim imenom imovina je vasa ako ne postaje drzavna. E kako ce onda SPC da nadje taj papir nemam pojma verovano crnogorci na to i racunaju. Nesto su slicno Rusi napravili i sad sve crkve osim pravoslavaca zestoko maltretiraju. Pitanje je da li su zaista i spremni da primenjuju taj zakon u najtvrdjem obliku . Da ili bi to mogao biti presedan pa da i albancima to padne na pamet na Kosovu? Predpostavljam da ovi sto traze autobus nisu ni upola vremena kao ja (a ni ja se nisam bas ubio) potrosili da istraze sta je u stvari posredi nego su se informisali sa pinka.

 8. Pantelija Topalović kaže:

  Ovakvo saopštenje može da napiše samo neko ko nema elementarno znanje, ili neka protuva koja je naučila da uzima tuđe… kao vaš lider, na primer.

  Ove tupadžije bi trebale znati da po ustavu R Srbije crkve i verske zajednice su odvojene od države, pa je gradonačelnik pogrešna adresa za traženje autobusa.
  Drugo, ako ste već toliko zainteresovani za moleban, zašto tražite autobuse DANAS za DANAS. Pa nije vam gradski budžet post ekspres.

  I na kraju, zar vas dvoje-troje koliko vas ima u toj prcoljak stranci, niste mogli da zavučete ručicu u SOPSTVENI džep i platite kartu do NS, već sve hoćete muftakis …
  A nismo mi baš ni toliko glupavi da ne shvatamo suštinu vašeg debilnog saopštenja …. Boli vas ona stvar za moleban i crkvu. Vi jadnici mislite da uhvatite neki politički poen. A s vašom pameću možete samo da nas malo uhvatite za nešto drugo.

 9. Marina kaže:

  Polovina salje saopstenja. Bahahah

 10. Čokanjčićem ću te čokanjčićem ćeš me kaže:

  @Ledenjak – J… sendvič ,nažderao ih se već jednom da ih ne sanjaš, to sa sendvičima to vam je intelektualni vrhunac (orgazam), izgleda? Ništa pametnije niste u stanju da smislite?

OSTAVITE KOMENTAR