Narodna stranka: “Masterplast” da poštuje javni interes i odgovori na pitanja

Narodna stranka u Subotici poziva preduzeće “Masterplast” da odgovori na pitanja koja smo im, zajedno sa predstavnicima Udruženja “Slobodan grad”, uručili 24. juna ove godine.
U pismu upućenom “Masterplastu” navedeno je da Narodna stranka u Subotici i Udruženje “Slobodan grad” od poslovodstva tog preduzeća očekuju javno objašnjenje zbog izlivanja otpadnih voda u kanal za odvod atmosferskih padavina u neposrednom okruženju fabrike.
Smatramo da neodgovornom ekološkom politikom “Masterplast” ugrožava prirodnu okolinu i zdravlje meštana u naselju Zorka, ali i u celoj Subotici. Od poslovodstva Masterplasta zatražili smo obustavljanje ispuštanja otpadnih voda u zemljište oko fabrike i poštovanje ekoloških propisa i standarda, odnosno vođenje društveno odgovorne poslovne politike.
Od Grada Subotice i nadležnih inspekcijskih organa, kao i od vlada AP Vojvodine i Republike Srbije, zahtevamo hitnu i odlučnu reakciju u cilju zaštite zdravlja meštana u naselju Zorka.
Smatramo da građani imaju pravo da znaju da li je preduzeće “Masterplast” preduzelo mere kako bi zaštitilo životno okruženje i zdravlje meštana koji žive u okolini fabrike, tim pre što je Tivadar Bunford, predsednik Skupštine grada Subotice, direktor ovog preduzeća.

 

Narodna stranka SuboticaKOMENTARI

 1. Fux.. kaže:

  Tivadar Bunford, predsednik Skupštine grada Subotice, direktor ovog preduzeća…?

  Protivzakonito jer je Bunford u sukobu interesa. Ako reč sukob interesa znači nešto u Srbiji…

 2. Ivan kaže:

  Narodna stranka u Subotici …
  Kada se samo zagrebe(mada ne treba ni zagrebati) vide ce se mnosto nekvalitetnih i losih ljudi.
  Stranka preletaca(siguran sam da nemaju clana u Subotici koji nije promenio makar dve politicke opcije)
  Ne bi me cudilo da imaju clana koji je bio u DS-u,DSS-u,SRS-u,Dverima, LDP-u i naravno SNS-u

 3. Bogdan kaže:

  Samo je jedan mali problem. Nemate ni autoritet ni kvalitet. Jedina ideja – biti na vlasti. Kad vas čovek pita za plan i program krene tuc-muc petljanje. Ne znate jer ni u predhonim strankama niste znali program niti vas je interesovao.
  Nikoga neće pogoditi to što vi ne dobijate odgovor.
  Dobili biste da možda da ste u prethodim strankama bili koliko – toliko dosledni. I ovu stranku će vas 90% da napusti kad budete videli da nemate vajde.

 4. Dragi Điki kaže:

  he, he … što volim kad mi sns botovi pričaju o kvalitetu i autoritetu…
  Najgori od najgorih su se dokopali vlasti u Subotici.

 5. Dragi Điki kaže:

  U stvari, ima gore.
  kad nam pošalju Radojičića i Veselinovića da šamaraju ljude na ulici, da ubijaju opozicione lidere…Pitajte ljude sa severa Kosova. Spusti glavu i pređi na drugu stranu ulice. Nema više opozicije, samo SNS.

 6. Bogdan kaže:

  Dragan Điki
  Pitajte ljude sa severa Kosova….ne da nema opozicije nego nema ni Srbije. Sve je Kosove. U Prištini nema nigde više ni srpskog slova, pa zna to Vuk jako dobro, i tamo je petljao, vidimo i kako.
  Da vas podsetim, vaš Vuk Jeremić je bio na vlasti….već smo ga gledali. I njegove žute drugove smo gledali u Subotici. Pa da li mislite stvarno da bi vas neko želeo ovde? Kakvo blagostanje bi doneli a da mi to već nismo videli…i gledamo sa ovim sns termitima.
  Treba da odete u Kambodžu, negde gde vas ne znaju…ovo je mali grad, nemojte nama sad o poštenju i pravdi.Svi ste iz neke političke priče otpali kao blato sa točkova pa biste opet da jašete.

 7. Istina... kaže:

  “Narodna” stranka, zastupnik interesa “naroda”, još jedna ciohazarska podvala naivnima. Kada te provale ti izmisliš novu podvalu. I tako ukrug.

  A “kadrovi”? Otpadovog otpada otpad. Vremenom sve veći.

 8. Yucom kaže:

  @Bogdan,Ivan
  Pa da li mislite da ovi poluidioti,diletanti reprezentativni primeri robijaša i mentalno poremećeni polusvet ima program?!Pa njima je svaka reč hvala predsedniku Vučiću republičkoj i pokrajinskoj vladi. Vučiću samom pozli kad ga toliko pominju.Kakva je sad konstalacija snaga u Subotici i ne vidi se neki veliki razvoj.25 km puta u ravnici koji asfaltirate 3 godine nazivate uspehom??!Pozorište rekli ste za 2 godine gotovo 2016 kad ste uzeli vlast.Snimci postoje.Aqva park,tri cevi i bazen i to nezavršeni smatrate uspehom.Kazu upućeni da para za dalje neće biti.A kad govorite o preletacima. Ha ha ha
  Mala ilustracija su detalji iz biografija izraubovanih političkih konkubina transformisanih u naprednjačke krvopije zaraženih bestidnim podaničkim virusom.Da li treba da nabrajamo poimenice preletače iz radikalskih,žutih,gejovskih, socijalističkih,liberalnih,DSS ovih krugova koji su otvorili prvo Žuta vrata……..Mada će oni za dobar honorar i poziciju preći i na drugu stranu………
  Kao što ste sami rekli u Subotici se sve zna…….

 9. Box kaže:

  Cini mi se da je glavni preletac onaj Macasi iz studentskog doma,taj je Labanu isao na slavu a sad mu nevalja kad nema nadzorni odbor,brze bolje ko vise da idem tamo!!

OSTAVITE KOMENTAR