Narodna stranka: Pritisak na KDS se itekako isplatio

Narodna stranka u Subotici smatra da je pritisak građana na javna preduzeća, ustanove i institucije itekako isplativ, a o tome upečatljivo svedoči današnja vest, objavljena na Slobodnoj Subotici i saopštenje Udruženja građana “Slobodan grad”, o neprihvatljivosti činjenice da meštani Aleksandrova oko Feketićke ulice u 21. veku čekaju šest dana na popravku kablovske televizije.

Vest i saopštenje objavljeni su danas oko deset časova, uz prethodno obrazloženje nadležnih da odobrenja iz Beograda nema i da će građani na signal kablovske televizije još morati da čekaju, da bi uprava subotičke pošte, nakon pomenutih objava, ekspresno, već u podne, pribavila iz Beograda odobrenje za početak radova. Oko pola jedan, dvojica radnika su u Žedničkoj ulici uveliko kopali na mestu kvara.
Čestitamo meštanima Feketićke ulice i Slobodnoj Subotici koji su odneli ubedljivu pobedu nad nemarom i neodgovornošću rukovodilaca subotičke pošte.KOMENTARI

 1. djordje kaže:

  Ma da nije bilo vas nista ne bi uradili:) 🙂 Ma daj…

 2. Box kaže:

  To je sigurno prelatac Macasi stisnuo!Poznat je kao prgav momak i stiskaros!!

 3. Džoni kaže:

  Vau! Kakva akcija! Taman ste bitni koliko i ovo čime se dičite da ste izborili. Pošta je državno preduzeće, nema veze sa gradom, a tehnički problemi su svakodnevica i najsavršenijih sistema. Nije da nekoga branim, ali kada već hoćete da se istaknete nemojte da se blamirate ovakvim poduhvatima.

  Svako ko iole prati dešavanja u ovom gradu znaju da je Narodna stranka Subotica = Slobodan grad = Slobodna Subotica = isfrustrirani željan pažnje Vladimir Polovina i egoista kvaziliberal Branko Žujović. Prosto mi nije jasno kako neko može da takoj ekipi daje prostor u medijima. Ovo mi je nepristojnije od Mace Diskrecije i Karleušine vršnjakinje.

 4. djordje kaže:

  Dzoni@- sto bi rekli Bunjevci pogodi ga ti u sridu 🙂

OSTAVITE KOMENTAR