Narodna stranka za obnovu zdrave komunalne politike u naseljima

Narodna stranka u Subotici smatra da nova gradska vlast, koja će biti  ustanovljena dogodine, mora da učini sve da ponovo udahne politički život subotičkim naseljima, kroz sprovođenje ideje o decentralizaciji grada i poštovanje stvarnih komunalnih potreba građana, umesto stranačkih i tajkunskih.

Smatramo da je obnova zdrave komunalne politike u mesnim zajednicama od  ključne važnosti za budućnost Subotice i da sadašnje vladajuće stranke,  koje će se sedmog jula pojaviti na izborima za mesne zajednice, ne samo da ne žele, nego i nisu u stanju da promene bilo šta.

Pozivamo građane Subotice da bojkotuju izbore za savete mesnih  zajednica, zato što u postojećim okolnostima ti saveti nisu ništa više  od sitnog partitokratskog kusura.

Građani u budućnosti treba sami u svojoj ulici da odlučuju o komunalnim  prioritetima, umesto što neprekidno slušaju obećanja lokalne partitokratije.

Sve dok stranačka samovolja ljudi sa kupljenim diplomama bude diktirala  uslove gradskim službama i stručnjacima, imaćemo mesne zajednice bez  sadržaja društvene i komunalne politike zbog kojih su osmišljene.

Subotica je grad u kojem kanalizacija nije komunalna činjenica, što bi  trebalo da se podrazumeva u 21. veku, nego nedostajuća potreba. Umesto  da rešava pitanje kanalizacije na Paliću, lokalna partitokratija tamo  gradi akvapark, a tamo gde poplave muče građane poručuju im da prodaju kuće.

Ove činjenice su dva od bezbroj sličnih razloga zbog kojih Narodna  stranka u nedelju neće učestvovati na izborima za savete mesnih  zajednica, već će predano raditi na uspostavljanju uslova za normalno funkcionisanje subotičkih mesnih zajednica u budućnosti.KOMENTARI

 1. zozon kaže:

  Gospodo vidite li šta vam je radio i još uvek radi vaš lider. Pogledajte transkripte razgovora njega sa Roćenom. Kako uopšte imate obraza da vi nekome solite pamet. Da sam na vašem mestu, ako ste stvarno iskrene patriote i borite se za bolju Srbiju ja bih bez razmišljanja smenio Jeremića.

 2. Dragi Điki kaže:

  Jesi li ti to čitao danas informer pa nam nešto prenosiš 🙂
  Ili je Željko Mitrović napisao otvoreno pismo?
  Ili Đuka Bizon ima proverene informacije:)

 3. ffilozoff kaže:

  # zozon udbasu stari-ostavite se politike i uvlacenja u dupe ! Mislite svojom glavom ako imate cime i smirite zivce…Vidi se da ste NE nacitanii da Vam pink i informer glavno stivo…Pa informer objavi bice drzavni udar ubice Vucica,bice rata…i dalje nije procesuiran…NE znam Jeremica,ALI sta ste sve pisali o njemu…lopov,tajkun,rusitelj…pa uhapsi ga budaletino!!!

OSTAVITE KOMENTAR