Narodna stranka: Zašto nedostaju podaci u javnom registru investitora?

Narodna stranka u Subotici smatra da Gradska kuća građanima Subotice treba da objasni zbog čega nedostaju podaci u javnom registru investitora, počevši od novembra 2014. godine.
Na internetskoj stranici Grada Subotice, u rubrici “Registar investitora”, navedeni su osnovni podaci o 373 pravna i fizička lica, počevši od avgusta 2011. godine, ali je ažuriranje spiska, iz nekog, nama nepoznatog razloga, prestalo u novembru 2014. godine. Posetioce sajta dodatno zbunjuje istovetan sadržaj unet u obe podrubrike: “Pravna” i “Fizička lica”.
Narodna stranka u Subotici zato s pravom od administracije Bogdana Labana zahteva da javnosti obelodani precizan spisak investitora od novembra 2014. godine do danas.
Neažurno vođenje javnog registra investitora na zvaničnom sajtu Grada Subotice predstavlja kršenje prava građana na direktan uvid u podatke o ulagačima, bez obzira da li je neažurnost posledica nemara ili loše namere.
Narodna stranka će nastaviti da insistira na obelodanjivanju svih podataka od važnosti za Subotičane i njihove interese.KOMENTARI

  1. fox kaže:

    Pitao sam se gde je Macasi Eugenije svih ovih dana sa saopstenjima,stigao iz Beograda..bravo

  2. Georg kaže:

    Narodna i slobodna Subotica su tim koji može da preporodi Suboticu.Samo napred momci!

  3. Pajo kaže:

    I ovi bi samo pozivije.U pocetku su bili OK.Ali sada vidim da bi oni bili isti kao SNjS.

OSTAVITE KOMENTAR