Nasipanje ulica tucanikom

Trideset ulica u 12 mesnih zajednica u Subotici u dužini od 14 kilometara biće nasuto tucanikom, kako bi se obezbedila prohodnost.

 

Za ovaj posao Direkcija za izgradnju grada izdvojila je 6 miliona dinara. Radove, koji su danas započeti u ulicama Jeseničkoj, 10. novembra i Jelene Ćetković na Makovoj sedmici, obišli su gradonačelnik Jene Maglai sa saradnicima i vršilac dužnosti direktora Direkcije Peter Blau.

 

U Direkciji za izgradnju grada kažu da će u centru grada, na mestima gde je došlo do ulegnuća ili su kocke rasklimane, biti popravljen pločnik. U centralnom "krugu" popucale granitne kocke biće zamenjene, a rasklimane klinker opeke učvršćene.

 

jelene cetkovic subotica

ulica jelene cetkovic suboticaKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  naspite i puteve na bunaricu

 2. mile kaže:

  naspite puteve na bunaricu i to je deo grada

 3. Jasna kaže:

  Popravite i kocke ispred Trgoprometa preko puta Elektrovojvodine, čim je kiša, tamo se ne može ući, a da se ne isprska vodom.

 4. tozla kaže:

  Ne bih bilo loše da naspete i Dubrovačku ulicu u Subotici jedan do dva kamiona bih trebala i da rešite problem u naredenih desetak godina!

 5. Petar.SU kaže:

  6 miliona dinara? Jel se to neko sprda sa nama?

 6. gogo kaže:

  vidi nevozim samo ja Ladu u Subotici! 🙂 bravo za akciju!

   

 7. borat kaže:

  Sopmajster trenira nasim ulicama za Pari Dakar!

 8. Suboticanin kaže:

  Tucanik da, na nekim manje bitnim ulicama, ali gospodo nova vladajuca sta ce biti sa pravim asvltom koji treba da se urede ulice.

 9. stormwatch kaže:

  Cek, zar se pre par meseci nisu ulice prekrivale asfaltom???? Otkud je sada tucanik postao predizborna strategija. laughlaughlaugh

OSTAVITE KOMENTAR