Navijanje za Mirnu u Hali sportova

Mirna Radulović, jedno od trenutno najpopularnijih lica subotičke muzičke scene, nastupa u nedelju u superfinalu Prvog glasa Srbije, muzičkog šoua o kojem se sve više priča. Mirna je rođena 5. jula 1992. godine u Subotici gde živi i nastupa sa subotičkim bendom Girl between maniacs.

 

Kako kaže Mirna, u slobodno vreme voli da gleda filmove, da putuje i upoznaje nove ljude. Najviše voli da sluša pop, rnb i house muziku a muzički idol joj je Beyonce.

 

Iako prema svim anketama ima najviše šansi da postane pobednica „Prvog glasa Srbije“, lepa Subotičanka ne smatra sebe favoritom i kaže da Nevena i Sara imaju jednake šanse za pobedu.

 

– Stavovi publike se konstantno menjaju i mislim da smo, s obzirom na to, sve tri u istom položaju. To što se priča da sam favorit ne stvara mi nikakav dodatni pritisak jer na superfinale ne gledam kao na kraj, već ga posmatram samo kao još jednu emisiju – kaže za „Blic“ Mirna Radulović.

 

Subotičani su se organizovali i odlučili da zajedno podrže Mirnu. S obzirom da superfinale počinje u nedelju u 20 časova, organizovano je zajedničko praćenje njenog nastupa i navijanje u Hali sportova. Okupljanje je u 20 časova a ulaz je besplatan.

 

U završnoj epizodi šoua, koja je zakazana za nedelju, Mirna će se potruditi da se pokaže najbolje što ume iako ne cilja isključivo na pobedu.

 

– Posvetiću podjednaku pažnju i pevanju i plesu. Potrudiću se da mi scenski nastup bude najbolji do sada i da ne razočaram fanove. Uopšte nije bitno ko će pobediti jer je to samo titula i čast, a od pevača zavisi kako će dalje graditi svoju karijeru – ističe takmičarka.

 

 

Foto: Zoran IlićKOMENTARI

 1. Bubamara kaže:

  Bravo !
  Navijamo 🙂 

 2. Davil kaže:

  Uobrazena do bola postala…..

 3. Anonimni kaže:

  Davil:

  Uobrazena do bola postala…..

  ima razlog da bude zavidni stvore

OSTAVITE KOMENTAR