Ne radi ulično osvetljenje u parku ispred Gradske kuće, nadležni rade na rešavanju

Ulično osvetljenje u parku ispred Gradske kuće u Subotici danima nije u funkciji. Nekoliko desetina svetiljki nije u funkciji, a nadležni kažu da rade na rešenju problema.

RTV

Radi se o više od trideset svetiljki u strogom centru Subotice. Dve na samom Korzou, jedna kod nove fontane, a ostatak u okolini plave fontane ispred same Gradske kuće. Više nego dovoljno da pojača utisak da centar Subotice nije dovoljno osvetljen.

Ovim povodom Radio televizija Vojvodine obratila se Javnom preduzeću za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje koje je održavanje javnog osvetljenja u naredne dve godine poverilo lokalnom preduzeću “Rasveta”, za iznos od oko stotinu trideset i tri miliona dinara. Umesto izjave dobili su rešenje. Već u petak gotovo sve svetiljke su bile u funkciji. Dan kasnije – ista priča. Park oko plave fontane i ispred Gradske kuće bio je u mraku, a ista situacija bila je i sinoć.

Stoga se RTV ponovo obratila nadležnima i dobila odgovor da rade na rešavanju problema.

RTVKOMENTARI

 1. --- kaže:

  Imam osecaj da ce neko dati i odrzavanje javne rasvete somborcanima ili vrbasanima, ili nekom drugom sa strane, pa ce onda sve biti u redu.
  Sad ili jesu, ili nisu, ali treba stvoriti utisak da su u lokalu bas svi nesposobni.

 2. pista kaže:

  Pao mrak na ovaj grad. Pozdravio vas ovogodisnji Pocasni gradjanin SU, direktor Rasvete… http://www.tvsubotica.com/index.php?c=vest&vestid=9368&slider=off

 3. Toranj kaže:

  Grad nam je mračan. Kada je u centru tako, mogu zamisliti kako je u drugim kvartovima. Sada je dan kraći, magla, treba više i jačeg svetla

OSTAVITE KOMENTAR