Negativ u Subotici na žurci na točkovima

Treća Telenor Play žurka na točkovima održana je u Subotici na Trgu Slobode. Subotičani su plesali u ritmu muzike koju su sami izabrali. Pored lokacije i muzike koju je svirao bend Tijane Bogićević, koncert je održala i grupa Negativ, a voditelj koga su Subotičani izglasali bio je Inspektor Blaža koji je i vodio celodnevni program.

 

Svi koji su prisustvovali Play žurci imali su mogućnost da na licu mesta učestvuju i u nagradnom kvizu i tako osvoje VIP paket za dve osobe za koncert Rijane u Kelnu. Nagrada uključuje VIP karte za koncert, prevoz, smeštaj, džeparac i obilazak grada.

 

Telenor Play žurka na točkovima do sada je posetila Niš i Kragujevac, a održaće se još dve u Beogradu 4. maja i u Novom Sadu 11. maja.

 

Za svaki od gradova zainteresovani mogu da odaberu jednu od tri ponuđene lokacije, plejlistu koja im se najviše dopada, izgled promo tima i voditelja. Dovoljno je da odu na aplikaciju „Telenor Play žurka na točkovima“ na Telenorovoj Fejsbuk strani.

 

Foto: Telenor

 KOMENTARI

  1. HEJJJ...! kaže:

    Necu ovako, hocu koncert, uredno reklamiran, da se obavestimo na vreme! Hajde prodrmajte malo ovaj grad, ne mora samo da se najavljuju tamburasi i narodnjaci!

     

OSTAVITE KOMENTAR