Nema sukoba interesa u slučaju Bedalova

Postupak izbora direktora Radio Subotice je pri kraju. Kako javlja ovaj radio, njegov Upravni odbor predložio je da se na to mesto izabere Toni Bedalov, koji je do sada imao status vršioca dužnosti.

Na funkciju v. d. direktora postavljen je sa mesta šefa portparola gradonačelnika i šefa njegove pres-službe. Na konkurs za direktora glavnog gradskog radija javio se još jedino Ljubiša Stepanović, novinar Subotičkih novina.

Upravni odbor Radija je doneo odluku o izboru Bedalova, nakon što je zatražio mišljenje od gradske uprave o eventualnom sukobu interesa u slučaju Bedalova, koji je donedavno imao privatnu agenciju „Tauer“, koja se bavi reklamnom delatnošću. Gradska uprava je dala svoje mišljenje i potvrdila da Toni Bedalov može da bude imenovan za direktora javnog preduzeća Radio Subotica, budući da je upravljačka prava svoje firme preneo na drugo lice. Odluku UO treba da potvrdi Skupština grada.

Slika

Izvor: DanasKOMENTARI

 1. Higijenska patrola kaže:

  Poznati čistac švedskih stolova pri raznim manifestacijama konacno ostvaruje svoju ambiciju da bude direktor nečega. Ovom liku bivsi JUL ovi jastrebovi nisu ni do kolena. Potpuni mrak i tišina. Dole vlast sa ovakvim gradonačelnikom!

 2. razočarani kaže:

  On je od onih koji večito plivaju, stara vlast, sadašnja vlast ili neka buduća njemu je svejedno, mada kad vidimo koliki je jasno je zašto tako lako pluta na površini. Malo ovamo, malo onamo bitno je biti blizu vatre.

 3. pera zdera kaže:

  O Toniju je izlisno govoriti. On i Guslov su nezaobilazni deo kabineta svakog gradonacelnika. O liku i delu doticnog ce knjige pisati ali u negativnom kontekstu.

 4. ? kaže:

  Jel su njega uhvatili prosle godine? Na onoj zurci? :)) Zar se tako dolazi na mesto direktora? :))

 5. znalo se kaže:

  Ovo se znalo još od početka…najveća i najzlokobnija bagra na čelu svih vitalnih mesta u gradu…Toni za direktora?????pa nije sposoban ni da čita sa svojim večito mutirajućem glaso…o tome da i ne govorimo da preko svih manifestacija koje organizuje,potkrada finansijere…dole gradska vlast sa najnesposobnijim gradonačelnikom

 6. guy kaže:

  Jeste,njega su uhvatili…ceo slučaj je zataškan na intervenciju gradonačelnika prema sudu ( to u sudu svi znaju ) čak je i papir sročen za njega da on nije bio na gomili….ma hajde bre..koga lažu ovi????

 7. zvezdica kaže:

  Gej lobi je izgleda i u Subotici najjaci!:)

 8. Gost kaže:
  ? napisao:Jel su njega uhvatili prosle godine? Na onoj zurci? :)) Zar se tako dolazi na mesto direktora? :))

  Ne, on je na mesto dikretora dosao vozom. :)

 9. znalo se kaže:

  Upravni odbor cine vecinom kadrovi ( i to skoro maloletni,neiskusni i neodgovorni) DS-a, i kolebljivih ostalih koji niti zele niti smeju da ista kazu…smenuti i njih i upravu grada

 10. lbgt kaže:

  Tony dobija podršku odostrag

 11. onako usput kaže:

  Znaci zvrsili smo sa slobodom medija, ako smo je uopste imali.

 12. pera zdera kaže:
  znalo se napisao:Upravni odbor cine vecinom kadrovi ( i to skoro maloletni,neiskusni i neodgovorni) DS-a, i kolebljivih ostalih koji niti zele niti smeju da ista kazu…smenuti i njih i upravu grada

  Tacno tako, upravni odbori se sa ciljem tako konstituisu da u njima uglavnom bivaju oni koji nisu u stanju da razmisljaju svojom glavom vec su slepi saveznici direktora koji o svemu odlucuje.

 13. Silovanje kaže:

  Silovanje zakona i zloupotrebe svih vrsta su jedini način da se ostvare neki partijski ciljevi. Takač i nije svestan kakvoj je menipulaciji izložen i kako su ga upregli poslodavci. Nije reč samo o sukobu interesa Tonia Bedalova i gradski rukovodioci su zagazili u kršenje zakona da bi svog favorita postavili na mesto direktora Radio Subotice.
  Previše su stavili na jednu kartu i to u izboru direktora u preduzeću koje je skoro 50 godina bilo najvažnija informativna kuća u Subotici. Sve se vidi nezakonit rad, siledžijsko ponašanje koje direktno dovodi Gradonačelnika Vučinića u centar pitanja : da li je silovanje zakona i silovanje javnosti njegov osnovni i jedini metod rada?

 14. condor kaže:

  zamerate Toniju na želji da jednom u tom radiju bude neko i nešto a ne "mali od makine"….nema smisla,pustite ga.sa odlaskom "Istoka" odlazi i on..za ovo mesto dao je i dušu i telo..neka malo uživa. na kraju krajeva skupštinska većina moraće po diktatu glasati za njegovo postavljenje..zadatak koji mu Ds postavlja je pred njim a u rukama odbornicke vecine glasacke jedinice…i izglasace ga…niko ne razmislja o posledicama

 15. Gost kaže:

  To što Toni hoće da bude direktor najbolje plaćenog radnog mesta u gradu, ni jedan direktor javnih preduzeća nema toliku platu, nije ništa neobično. To je prirodni sljed njegovih apetita, sve mu je malo pa nije hteo da se odrekne ni poslova koji su zakaćeni za opštinske pare. Sve to ide uz njega.
  Mnogo je veliki problem za njegove poslodavce a pre svega za Vučinića jer ih ti Tonijevi poslovi uvlače u bulu.
  sada krše zakon i protiv zakona i logikle idu na skupštinu da pokažu da oni mogu protiv zakona . Malo im je što ostavljaju tragove plaćanjem sumnjivih poslova koje Toni organizuje sada idu dalje da ga časte pozicijom direktora a to kršenje zakona sada već može i lično da ih košta jer je ovo prvi izbor direktora javnog preduzeća koji počinje da se komplikuje. Zaboravili su koliko ih je koštalo kad su smenili Ignjacija Tonkovića u Zološkom vrtu i koliko ih je koštalo kad su smenili Igora Malagurskog u Dinjičaru i koliko ih je koštalo kad su smenili gospodin Kočiša u školi. Sve te nezakonite odluke su sudovi poništili a gradski političari su milijone plaćali iz budžeta. Evo opet su zabrljali i prave cirkus

OSTAVITE KOMENTAR

+ 22 = 23

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: