Nestala devojka iz Subotice – sa sobom nije ponela dokumenta i telefon

Njen nestanak prijavljen je policiji, rekao je njen dugogodišnji partner Žolt, dodajući da do sada nema nikakvih tragova.

Kako je objasnio, proveli su prijatan dan, legli zajedno, ali kada se juče probudio, nje u krevetu nije bilo.

– Pre nego što je nestala bilo je sve ok. Pričali smo, kuvali smo, bili smo zajedno, išli smo da se vozimo biciklom. Sve je bilo u redu kada smo krenuli na spavanje – kazao je dodajući da je tog jutra čak video papuče kraj kreveta.

Kaže i da nije osetio da se ona probudila.

– Obukla je jaknu i uzela torbu sa novčanikom, ali u njoj nije bilo dokumenata. Pasoš i ličnu kartu sam našao kod kuće. Odnela je kišobran – kaže navodeći da je kontaktirao njenu porodicu i prijatelje, ali da niko ne zna o njenom nestanku.

Nju nije mogao da kontaktira, jer je telefon među stvarima koje nije ponela. Kaže i da nema dvojno državljanstvo, te da ne bi mogla tek tako otići preko granice.

Zajedno žive već deceniju.


Telegraf / NovostiKOMENTARI

 1. Zax kaže:

  Zasto nije objavljeno ime i prezime nestale osobe,godina rodjenja i garderoba koja je bila na njoj kako bi neko,ako je vidi,mogao da je prepozna i pomogne u potrazi ?!?

 2. Drey kaže:

  Pitajte migrante, mozda oni znaju..

 3. subotičanin kaže:

  Pa kako se zove?

 4. Karlo kaže:

  Malo više informacija bi bilo od koristi kako bi smo mogli pomoći! Hvala

 5. Ima objavljeno kaže:

  Tridesetogodišnja Koso Aniko iz Subotice nestala je u sredu ujutru na prostoru naselja Makova sedmica. Nestanak je prijavljen policiji koja je intenzivno traži, pa se mole svi koji su je videli ili imaju informacije koje bi pomogle njenom pronalasku da se jave policiji ili njenom partneru na telefon 069 4988 736. Aniko kod sebe nema dokumenta ni telefon, a poslednji put je viđena u jakni i sa kišobranom.

OSTAVITE KOMENTAR