Nina Badrić u subotičkoj Hali sportova

Večeras su povodom Dana zaljubljenih organizovana mnoga dešavanja u gradu. Kao i svake godine i ove su Subotičani imali odličan izbor, bilo da se radi o koncertima, degustacijama vina, ili romantičnim večerama. Koliko je raznolika ponuda dobra za goste, toliko ona domaćinima zadaje glavobolju jer velika konkurencija može da znači i neuspeh.

 

Jedan od događaja koji ove večeri svakako može da se izdvoji, jeste koncert u subotičkoj Hali sportova , popularne hrvatske pevačice izuzetno snažnog vokala – Nine Badrić . Pred malobrojnim publikom je pevala svoje nove i stare hitove i trudila se da održi dobru atmosferu bez obzira na prazninu u hali.

 

Nina Badric Hala Sportova (9)

 

Prvi put je u Subotici i nekoliko puta je ponovila kako je oduševljena našom publikom. Da li se radilo o klišeu, ili iskrenosti, nezahvalno je procenjivati. Prisutni su sigurno uživali. Bez obzira ko kakvo mišljenje ima o ovoj pevačici, niko ne može da ospori njeno vanserijsko pevanje, koje je i za nas bilo pravo iznenađenje, pogotovo ako uzmemo u obzir da smo na ovaj koncert krenuli bez nekih velikih očekivanja.

 

Nina Badric Hala Sportova (1)

Nina Badric Hala Sportova (10)

Nina Badric Hala Sportova (16)

Nina Badric Hala Sportova (6)

Nina Badric Hala Sportova (17)

Nina Badric Hala Sportova (21)

Nina Badric Hala Sportova (26)

 

Više fotografija sa ovog događaja možete videti u galeriji:

https://www.gradsubotica.co.rs/galerije/hala-sportova-koncert-nine-badric/KOMENTARI

 1. ..... kaže:

  Ocekivali smo mnogo od nje i premasila je ocekivanja. Dama sa fantasticnim glasom, fantasticnom energijom na sceni, odlicnim bendom, dobrom muzikom, lepo plese, tekstovi manje-vise za zene, super komunikacija… Sve u svemu odlicno vece i svi koji su bili su se sigurno lepo proveli. Publika je bila extra!

 2. pauk kaže:

  Nina Badric- malopublike.. Doris Dragovic- malo publike…sve u svemu govori dovoljno….Fale nam veci svetski izvodjaci..

   

 3. Neša kaže:

  Generalno, mnogo je razloga za malu posećenost. Evo nekih:

  – kvalitet autora i izvođača

  – kvalitet muzičkih dela

  – loše materijalno stanje građana tj. uživalaca muzike

  – sistematsko uništavanje muzičke kulture od strane države, sistema, društvene "elite" totalno operisane od muzičke ali i svake druge kulture

  – pogubni rezultati "uvođenja reda" tačnije pljačkanja od strane organizacija za zaštitu autorskih i srodnih prava SOKOJ i OFPS, zbog čijih su nenormalno visokih naknada korisnici muzike (prodavnice, radnje, butici, kafići, lokali… ) izbacili muziku iz svojih prostora tako da su skoro sva javna mesta u poslednjih nekoliko godina avetno tiha što za posledicu ima građane koji su nasilno odviknuti od muzike i lišeni znanja ne samo o njenoj sveobuhvatnoj potrebi za moderno društvo i čovečanstvo nego čak i da ona postoji, a ako nešto ne postoji onda se i ne koristi.

  Ko je kriv?

  Sistem u državi ali i građani koji se tome ne odupiru!

 4. Petar.SU kaže:

  Neso sa koje si ti planete? Ako ti Nina ne peva dobro, ko peva? Mislim da su se svi istrosili na Severinu i Cecu. Previse su bila ova tri koncerta u vremenskom roku od 2 meseca.

 5. Neša kaže:

  Petar.SU:

  Neso sa koje si ti planete? Ako ti Nina ne peva dobro, ko peva? Mislim da su se svi istrosili na Severinu i Cecu. Previse su bila ova tri koncerta u vremenskom roku od 2 meseca.

   

  Moj stav je generalan što je i navedeno na početku komentara.

 6. vereb kaže:

  winkMa sve su to obične đubretare.

 7. Petar.SU kaže:

  @Nesa 🙂

  Generalno si nabrojao sve :), ali ja se ne slazem sa tim da je ona los izvodjac. Ali svako ima svoje misljenje.

  Pozdrav.

OSTAVITE KOMENTAR