“Noć knjige” 21. decembra i u Subotici

Pod sloganom “Budni uz knjigu” izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi 21. decembra po sedmi put organizuju kulturnu manifestaciju “Noć knjige” čiji je pokrovitelj Skupština grada Beograda. Svojevrsni festival knjige pored kupovine po izuzetnim uslovima posetiocima ove kultne manifestacije nudi i druge zanimljive sadržaje.

 

 

“Noć knjige” održaće se u knjižarama knjižarskog lanca Delfi u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku i Nišu od 18 do 24 sata. U okviru ove manifestacije učestvuju i Klubovi čitalaca u Šapcu, Jagodini, Zaječaru, Loznici, Pirotu, Vršcu, Požarevcu i Leskovcu.

 

Ako još niste kupili poklone za Novu godinu, “Noć knjige” je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru ove manifestacije knjige različitih žanrova moći ćete da kupite po neverovatno niskim cenama.

 

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto a za četiri i više knjiga 40 odsto.

 

Svi donosioci kupona koji u “Blicu” izlazi 21. decembra moći će na deset odabranih naslova da ostvare popust od 50 odsto, dok će donosioci bukmarkera iz “Blic žene” moći da kupe knjige sa spiska od 50 naslova po ceni od samo 100 dinara.

 

Popust na naslove ostalih izdavača biće 20 odsto. U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku.

 

Za sve kupce organizatori su pripremili poklone, a brojni gosti družiće se sa posetiocima. Akcija će važiti i na sajtu www.delfi.rs za sve one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare.

 

BlicKOMENTARI

  1. Hector kaže:

    Ljepo!

OSTAVITE KOMENTAR