Nova politička partija u Subotici

Subotica dobija uskoro još jednu političku partiju.

 

Naime, Udruženja građana „Mošt“ pokreće akciju prikupljanja potpisa građana kako bi se preregistrovali u političku partiju.

 

Prvi čovek ove partije, i odbornik lokalnom parlamentu, Silard Almaši kaže da su nezadovoljni radom gradske vlasti i političkom situacijom u gradu. Politička elita po njima gleda samo svoj interes i kako objašnjavaju „pregovorima i ucenjivanjima“ dolaze do svojih fotelja.

 

Andraš Redler, član UG “Mošt” je u izjavi rekao da očekuje da se građani pokrenu, kako bi im bilo bolje.

 KOMENTARI

 1. Zoran kaže:

  samo mala ispravka…

  gospodin se zove Andraš Redler

 2. JimmyQ kaže:

  U Švajcarskoj su lokalni političari najuspešniji pojedinci iz tog grada nor. vlasnik stare gvožđare koja dobro radi a koju je dobio u nasledstvo od predaka, lokalni vlasnik lanca mesara i sl. I zamislite, svoj posao rade volonterski jer ih je narod izabrao da pokreću investicije i uređenje mesta jer su se ranije pokazali uspešnim u rukovođenju i poslovanju uopšte…Ako ćete da volontirate nek vas bude 10000 u gradskoj skupštini, a ako ćete za pare da odlučujete o jednom pogonu koji otvarate u 2 godine, pozorištu koje gradite 5 godina i tri ulice koje se asfaltiraju godišnje previše vas je i 10!!! Nova radna mesta u skupštini-NE, u fabrikama, vrtićima, prodavnicama-DA! Ne mislim loše o ovoj stranci, samo mi je dosta svaki dan novih likova a ni stari nikako da odu, velika je gužva tamo čini mi se….

 3. brđanin kaže:

  Mošt je dobar,ali se od njega lako može dobiti proliv.

 4. yellowstone kaže:

  grad vapi za vama,i vasim genijalnim idejama!Mislim na taj deo koji vas zna odlicno.

 5. Beli kaže:

  Izgleda da je nekima dosadilo da traže pošten posao. Baš me zanima da li će još jedni džabalebaroši naći svoje glasačko telo jerbo pomenuta tela su dosta izhasnirana i pomalo su u rinfuznom stanju ! 👿
   

OSTAVITE KOMENTAR