Novi ekspres restoran “Brzi Bates”

Osluškujući želje gostiju koji su navikli na kvalitetnu domaću kuhinju, restoran “Bates” je otvorio još jedan restoran- ovoga puta “Brzi Bates”.

Ekspres restoran “Brzi Bates” nalazi se preko puta čuvenog restorana “Bates”, u Biznis centru “Galerija”, gde u lepo uređenom i prijatnom ambijentu poslovnim ljudima i onima koji nemaju vremena da pripreme ručak kod kuće, nudi ukusne i kvalitetne kuvane obroke radnim danima i subotom. Svakog dana na meniju su dve čorbe, tri glavna jela, salate, desert, kao i jelo vegeterijanske kuhinje, što je novina za restoran “Bates”.

Otvaranjem ekspres restorana posle tri i po decenije rada, prema rečima Sanje Panajotov, kćerke osnivača Restorana “Bates”, Milana Rankova, ona i njena dva brata koji sada vode restoran, uspeli su da ostvare očevu želju.

Radno vreme Restorana “Brzi Bates” je svakog radnog dana od 11 do 17 časova, a subotom od 11 do 16 sati. Vodeći se potrebama različitih gostiju, u ponudi su male i velike porcije po pristupačnim cenama. Takođe, gosti mogu obrok poneti.

RTV Yu eco



KOMENTARI

  1. X-MEN kaže:

    E tako trebaa ne onaj stari bates, ukiselili garagani , ponese svoj hleb , papriku u džepu, iseče u naručen “ klot “ pasulj ….e…čiko sa brčićima vaskrsni…

  2. Brane kaže:

    Dobra ideja za express restoran, više neće biti neljubaznih i sporih konobara po kojima je stari Bates poznat. I jedno pitanje-Hoće i ovde ići kilo krompira u porciju da bi izgledalo bogatije ?

  3. Oki kaže:

    I tako, velika većina kuka da su im male plate, a malo njih kuva u svom domu u svojoj kuhinji!!!
    Svi žive na brzoj hrani, da li na licu mesta ili im dostava donese kući svejedno.
    Još, valjda samo na selima se kuva u kući i penzioneri.
    Biće sad tu komentara nema se vremena, i ko zna kojih sve razloga….
    A svi znamo da je jeftinije i kvalitetnije kuvano u svojoj kuhinji!

  4. Anonimni kaže:

    Srećan rad!

  5. pere kaže:

    samo da porcije budu obimne kao uvek u batesu ….jer svugde gde odes,porcije ko za novorodjencad a mesa nigde ….treba ljudi da se najedu,nije bolnica …..

  6. Ego kaže:

    @pere

    Prilično sam siguran da ćete navesti nekoliko restorana ako uopšte svraćaš u restorane u Subotici gde su porcije male pošto ja nigde ne mogu pojesti ceo meni ručak.

  7. Deks kaže:

    Bravo Oki za komentar,ovih dostavljaca hrane na bajsu,skuteru i sa autima jos malo pa ce biti vise nego svih kurira brzih posta i postara zajedno.Pune su ih ulice,a kao u drzavi teskom siromastvo.A drugo,ljudi pocinju biti sve vece lencuge.

  8. zoki kaže:

    @Oki

    Mozda jeste jeftinije a da li je kvalitetnije to je vec pitanje. Znam par „domacica“ koje misle da jako dobro kuvaju a u stvari su trovacice najgore vrste

  9. X-MEN kaže:

    Oki*
    To sam ja davno rekao,,,,sve “ domaćice “ i domaćini“ samo naručuju i slikaju za fb, a kukaju na plate, čak i za slave naručuju pečenje , ne znaju ili neće sami da peku i kuvaju

  10. Dobrilo kaže:

    Bates je nažalost poslednjih godina bleda senka nekadašnjeg najviše zbog neljubaznog i neprofesionalnog osoblja.

  11. Paganini kaže:

    Sretan rad

  12. Danijela kaže:

    Bates je odličan restoran, hrana im je odlična i ne znam zašto negativni komentari

  13. Trovach kaže:

    @X-men…Sto se narucivanja pecenja tice, to je bas logicno. Ko ima toliku rernu da ispece prase, ili jagnje u jednom komadu? Cak i da se isparca, to zahteva nekoliko tura pecenja jer ne moze stati sve odjednom, a ljudi obicno imaju jedan pekac (ne treba im vise od jednog).

  14. lolitar kaže:

    sta se vizalite za restorane po celom gradu necu valjda dakuvam kuci da se usmrdi sve da lonce i tiganje moram da perem da utrosim sat vr za kuvanje glupe supe od kokoske. proslo je to starinjsko vreme da zene kuvaju svkai dan mani me toga nisam lud da kuva ni zena ni ja hranimo se gde hocemo i zelimo koga briga za one koji nemaju. jeste da je bates uvek bio preskup sa cenama to stoji kvalitet isto osrednji ali i kod njih nekad svratimo.
    @pere mozda si zato prekomereno tezak jer trazis samo obimne porcije heheh

  15. pere kaže:

    Ego,u bossu porcija mala,biftek u biber sosu,biftek debljine 1 centi a treba bar 3 cm da je debljina pravog bifteka …tako isto i u denisu …a o pljeskavicama da i nepricamo …decije porcije,to ni za zabaviste nije ….a priloga ti nakrkace,a na mesu stede ….svega ima samo mesa ne …

  16. pere kaže:

    lolitar,bates je realan sa cenama,i jedini restoran gde je porcija dobra i obimna ….svugde ti trpaju pomfrita i brdo priloga i stede na mesu,ali u batesu i mesa ima …valjda ce tako i ostati ….a dal sam prekomerno tezak,il samo imam dobar apetit i dobar metabolizam zbog treninga,dalo bi se proveriti ….

  17. Calonox kaže:

    Postoje odredjeni opsti standardi i kriterijumi kvaliteta u gastronomiji. Higijena, usluga, ambijent, opsta atmosfera, cena usluge itd. Sve ostalo je samo jedna licna, individualna i subjektivna ocena onoga sto dolazi na sto i sta se gostu servira. Nije mi jasno zasto ovde svako ponaosob zeli ostalima sugerisati svoje misljenje i svoj licni gastronomski dozivljaj kao jedino i univerzalno pravilo koje bi moralo biti neprikosnoveno i za sve ljude jednako vazece. To tako ne ide. O ukusima se ne raspravlja, a kamoli da se drugim ljudima namecu.

  18. mirko kaže:

    hahah pere trenira poo kafanama izgleda. problem suboticana pored obimne i halapljive zelje za vecdim porcijama je i kafana tj alkoholisanje.
    Bifteg u bosu je pravi orgazam to iskreno vredi i preko 10k din porcija kad se proba to dozilvjava se orgazam
    u bates ne idem od kad se promenila ekipa konobara sve neki sumnjivi tipusi tmao ai zatosto su preskupi realno kad pogledas

  19. Joso kaže:

    Isprobano. Meni ručak 550 dinara pirinač sa tragovima mesa, supa gulaš od šargarepe i salata kupus krastavac paradajz. Sveukupno desetak grama mesa u porciji.

  20. Farkas Erzebet kaže:

    Cestitam!
    Sretan rad!

  21. Ivan kaže:

    Prvo nije Sanja već Sonja. A restoran Bates za nas koji smo ziveli i uzivali sa Batesom sve znamo. Boljeg u ovom gradu nema. Ko se tu ne najede neka trazi jos niko mu to nece naplatiti poznajuci Batesovu cerku i sinove. Sonja i momci samo napred. Najbolji ste.

  22. Дон kaže:

    @Ivan
    Naplatiće ti itekako. Ja u Bates ne idem godinama, otkako su mi umesto bele vešalice uvalili but, i to ne sa roštilja, nego na plotni ispečen. Konobara uopšte nije bilo sramota da me ubeđuje da je to vešalica, pa je još pokušao da nagovori moju suprugu da ga podrži u njegovoj tvrdnji. Ludilo… I naravno, nimalo se nije ustručavao da mi naplati kada sam mu vratio obe porcije, a da ih nismo ni okusili, i izašli razočarani, jer pamtimo kakav je to restoran nekada bio dok je matori bio živ.

  23. B.Sl. kaže:

    Bates, pravi izbor za ljubitelje krompira.
    U svakoj porciji kilo krompira, pa samo zlobnik može da kaže da nije obimna.
    Bio sam sa prijateljem koji nije odavde. Rek’o daj da ga vodim u restoran domaće kuhinje. Kakva greška.
    Od uskisle supe sam još dok sam bio u restoranu dobio proliv. Prijatelj ima sporiji metabolizam. On ga je dobio pola sata po dolasku kući.
    Piće koje smo poručili uz jelo nismo uopšte dobili. Konobar ladno zaboravio. (Od momenta kad nam je doneo hranu, nismo ga više mogli dozvati, pa smo platili tako što smo krenuli i stali kraj kase da to obavimo).Naravno, pokušao je da nam naplati neposluženo piće. Uz ubeđivanje da smo ga dobili. Zato smo ga odveli do neraspremljenog stola da mu pokažemo da čaša i flaša nema.
    Što se glavnog jela tiče, oko kilo krompira po porciji, a odozgo malo mesa. Na prvi pogleda hrpa. Kad razgrneš, vidiš da je 90% krompir.
    Tako da hvala, nikad više. I jedan prigodan rewiew na google maps…

  24. B.Sl. kaže:

    Samo da dodam, radi se o iskustvu u starom Batesu. U novi mi ne pada na pamet da idem.

  25. Baka kaže:

    Bože toliko zlobnih ljudi,u Subotici,svako ima pravo da ide gde hoće,u Batesu je divna hrana,domaća,ko hoće neka ide u Boss,pa neka plati,nije mi jasno,to pljuvanje,mnogo buke niokočega,puno uspeha želim celoj porodici,u daljem radu,i zaposlenima ❤️❤️❤️❤️❤️

  26. X-MEN kaže:

    Trovach *
    Glavni razlog je lenjost , neki žive i u kućama neka peku na ražnju ali i to treba znati kao i domaćice koej za slavu naručuju kolače zar i za to treba specijalan pekač ? Rrekaos am “ čak i za slave “ a mnogi ni običnim danima ništa ne kuvaju , lepa kuhinja im je samo za slikanje i hvaljenje gostima a ne za kuvanje, s hranu naručuju iz restorana i slikaju za fb….toliko o lošim plata….

  27. Ankica kaže:

    Često kuvam kući, ali i često naručujem hranu ili odlazim po hranu u restoranima. Isto i sa kolačima. Kad me je kakva volja. Ali priznajem, ne volim da život provodim u kuhinji. Zato sam pristalica ovakvih restorana. U ovom restoranu je uvek gužva. Za sada nemam nikakvu primedbu. ps. Ne smatram da sam lenja, već praktična.

OSTAVITE KOMENTAR