Novi sistem parkiranja i cene

Od danas na snazi je novi sistem parkiranja i nove cene. Od sedam u funkciju su četiri zone, jer su bela, ljubičasta i žuta ukinute.Pored toga vraća se rampa na „Mlečnoj pijaci“ i dok se ne završe ti radovi  vozači će parking mesta moći da koriste kupovinom parking karata ili elektronski, slanjem SMS poruke na broj 9242 koja važi za celu žutu zonu, ili na broj 9246 koja podrazumeva celodnevno parkiranje u žutoj i plavoj zoni.

 

slika RTV YUECO

 

Od prvog jula u crvenoj zoni sat parkiranja košta 37,00, u žutoj 28,00, a u plavoj 19,40 dinara, dok se karta na parkingu oko „Buvljaka“ nije menjala i ostala je 78,00 dinara.

.

Novina u cenovniku „Parkinga“ je da će se pored dnevnih karata za parkiranje, koji će se prodavati u kioscima za novine, ona će se moći uskoro kupiti i putem SMS-a. Dnevna karta u crvenoj košta 300,00 dinara – bez vremenskog ograničenja, a 190,80 dinara u žutoj i plavoj zoni. Nova cena doplatne karte je 1000,00 dinara. Korekcijom cena nije obuhvaćen rad „Pauka“. Cene su ostale iste, to znači da intervencija iznosi 3522,54 a započeta intervencija 1760,76 dinara. Parking karte kupljene po staroj ceni, kao i karte za ukinute zone mogu se zameniti do kraja jula.

 

Mapa novih zona parkiranjaKOMENTARI

  1. jasmina kaže:

    pa ovi se vratise na staro! a ja taman zapamtih gde je bela, a gde crvena zona.

OSTAVITE KOMENTAR