Novi URS u Subotici

U Subotici je formiran novi Gradski odbor Ujedinjenih regiona Srbije koji je najavio da će se zalagati za uspostavljanje četiri gradske opštine: Subotica, Palić, Bajmok i Čantavir.

 

Novi Gradski odbor, koji je izabran juče, ima 15 članova a predsednik je Dragan Rokvić, saopštio je danas URS.

 

Osnivačkoj skupštini prisustvovao je i predsednik Pokrajinskog odbora URS Đorđe Đukić koji je istakao da je Subotica u pravom smislu na putu ka Evropi, da se privreda veoma brzo razvija “i da je bilo važno za građane da se formira ovaj odbor”.

 

“URS u Subotici zagovaraju uspostavljanje četiri gradske opštine: Subotica, Palić, Bajmok i Čantavir”, rekao je on dodavši da je u planu i formiranje mesnog odbora URS u Paliću.

 

Đukić je naveo i da je “Subotica prvi grad u Vojvodini u kome je, od osnivanja Ujedinjenih regiona Srbije, uspostavljen Gradski odbor”, dodaje se u saopštenju.KOMENTARI

 1. Nivu URS kaže:

  stari Rokvic

 2. URS kaže:

  Citiram: „Subotica je u pravom smislu na putu ka Evropi, privreda se veoma brzo razvija“. Da, jeste. Zato omladina u Subotici, kako zna i ume uzima mađarske pasoše i odlazi u inostranstvo da radi najteže poslove, jer ovde ni diploma ne vredi. Jedino, partijska knjižica! Stručnost ispred politike…. Uostalom u Subotici jedva da postoji stranka, prema događanjima unutar nje, prema rezultatima izbora i prevrtljivom orijentacijom šefa. Čas sa žutima, sa crnima, zelenim… novčanicama.

 3. suncica kaže:

  nikad vise.

 4. Milan kaže:

  svi kompletno su toliko obesmislili odlazak na biraliste,ne samo svojim menjanjem stranaka kome kako i kad odgovara,nego je u istom svetlu i kompletna ekonomija toliko unistena,da mi zaista nije jasno kako ijedan politicar uopste vise ima obraza da bilo sta kaze za sebe,svoju stranku,neku strategiju….stvarno je enigma kako je ovaj narod dozvolio sebi da proizvede u drustvu taj sindrom nezamenljivih supermena zvanih politicari

OSTAVITE KOMENTAR