Novica Davidović razrešen svih funkcija

Istaknuti član SPS-a Novica Davidović je razrešen svih funkcija.

 

Kako naš portal saznaje, na Izvršnom odboru SPS-a u Subotici predloženo je da se Novica Davidović razreši svih fukcija zbog aktivnosti van okvira politike stranke.

sps subotica

Nakon toga, na Gradskom odboru pomenute partije sam Davidović je dao ostavku na funkciju potpredsednika SPS-a u Subotici, člana Izvršnog i Gradskog odbora, kao i predsednika Upravnog odbora “Subotičke toplane”.

 

Predsednik Gradskog odbora SPS-a dr Rodoljub Đurić je objasnio da je Davidović pregovarao sa drugim političkim partijama oko promene vlasti u gradu, iako za to nije imao ovlašćenje iz SPS-a i time je povredio statutu stranke.

 

Đurić je rekao da je vladajuća koalicija stabilna. Konferenciju su zajednički držali: SPS, PUPS, JS i SBB.KOMENTARI

 1. Miki kaže:

  Hahahahah Uhvatili ga Hahhahaha Novica golub prevrtac….hahaha a znaci on je dobio novce od GOSPODINA BIG BOSSA 

 2. gradjanin kaže:

  Poslednji trzaji uspaničene koalicije koja je ostala u manjini. 🙂

  Dobro je pa se više ne prave naivni kao da se ništa ne dešava i kao da je sve u najboljem redu.

 3. Miki kaže:

  e moj gradjanine pa to sve placa jedan covjek ali….pogresnog je platio…steta hahahaha

 4. Mile kaže:

  Velika vecina clanova SPS je nezadovoljna aktuelnom koalicijom. Stranka se potpuno raspala.

 5. BL kaže:

  Sa jedne strane imas SNS i DS, a sa druge SVM. Koliko moras biti lud da ne vidis gde je buducnost? Clanstvo SPSa je totalno zbunjeno desavanjima u stranci.

 6. jaca kaže:

  Svako ko cuva interese srpske zajednice u Subotici i protivi se vladavini pod patronatom Mirka Bajica kao ovaj Davidovic ima moju podrsku. A Veljkovic i Stipanovic cuvaju samo svoje licne interese i cudi me da clanstvo SPS-a to dozvoljava.

 7. Neša kaže:

  Godinama je upropaštavao fabriku "Bratstvo". Sve iz fabrike, čak i kožne fotelje, nosio je na "Zoru" koja je vlasništvo njegove supruge. Imao je upetljane prste u malverzacije u šinskim fabrikama u Kraljevu, Zrenjaninu, uspeo je da upropasti i Smederevski "Želvoz" kao generalni direktor koga su radnici optuživali za kolaps u fabrici. Ostavku je podneo u novembru 2012. godine. Danas je Upravnom odboru subotičke "Toplane".

  Dokle će, bre, na svim odgovornim i stručnim mestima da budu NAJNEODGOVORNIJI, NAJNESTRUČNIJI, NAJALAVIJI i NAJKORUMPIRANIJI ljudi ?!?

 8. Neša kaže:

  Pa, sunce ti je*em!!!

  Bez Mirka Bajića i Nenada Ivaniševića nijedan događaj, nijedna vest ne može da prođe!!!

  Medijski su ušili čak i Staniju i njeno dupe!

 9. xs kaže:

  dolazi i stipanovic na red,fali tri miliona dinara,on i skular ce za to da odgovaraju, a i djuric je dobio deo kolaca idu na put sa davidovicem

 10. vereb kaže:

  Ko je skupio ovu bagru?

 11. roki kaže:

  Jedan od najzasluznijih za propast subotickog Bratstva….i onda kako se takav covek nagradi…pa dobije fotelju u gradskoj toplani….mi smo velika ***********

 12. fer kaže:

  boze mili nasta lice ovi luzeri sa slike pa ovo je katastrofa…pod hitno lokalni izbori

 13. Bohrer kaže:

   

  jaca: Svako ko cuva interese srpske zajednice u Subotici i protivi se vladavini pod patronatom Mirka Bajica kao ovaj Davidovic ima moju podrsku. A Veljkovic i Stipanovic cuvaju samo svoje licne interese i cudi me da clanstvo SPS-a to dozvoljava.

   Misliš na pedigre al' von čupč brkova nakon ww2…

 14. Mirko Bajić kaže:

  U sve se mesa

 15. vorteks kaže:

  ali ovi likovi na slici gore… kao kriminalna banda iz nekog crtanog filma… general buzda i ekipa

 16. .... kaže:

   

  Mirko Bajić:

  U sve se mesa

   

   

  Ovde napišite odgovor…

 17. Bohrer kaže:

  Hrabri ste nema šta,i oni su bili nakon ww2 kome su "čupali" brkove..Samo da ne dođe ponovo do neke "revolucije" pa da vas ovaj brko propust kroz šake,pa da vas priupita odakle vam ovo ,pa ono i slično ? Kako je na tavanu? Pazite da ne okliznete na margarinu… oprez…

 18. vereb kaže:

   

  Bohrer:

   

  Hrabri ste nema šta,i oni su bili nakon ww2 kome su "čupali" brkove..Samo da ne dođe ponovo do neke "revolucije" pa da vas ovaj brko propust kroz šake,pa da vas priupita odakle vam ovo ,pa ono i slično ? Kako je na tavanu? Pazite da ne okliznete na margarinu… oprez…

   

   

  Nema takve opasnosti,gov,narima ove vrste prošlo je vreme….danas su u igri drugačiji jahači Apokalipse…..

 19. Bohrer kaže:

   

  vereb:

  Bohrer:

  Hrabri ste nema šta,i oni su bili nakon ww2 kome su "čupali" brkove..Samo da ne dođe ponovo do neke "revolucije" pa da vas ovaj brko propust kroz šake,pa da vas priupita odakle vam ovo ,pa ono i slično ? Kako je na tavanu? Pazite da ne okliznete na margarinu… oprez…

  Nema takve opasnosti,gov,narima ove vrste prošlo je vreme….danas su u igri drugačiji jahači Apokalipse…..

   

   

  Ovde napišite odgovor...Amen

 20. Scaly kaže:

  Je li to grupnjak ili grupna poternica? Pa gde si Vučko? Hapsi bre!

 21. bob rock kaže:

  zuta momcad u lovu u mutnom zabio autogol sebi….cist zgoditak!Kako vam samo uspijeva uvijek naci pogresnog igraca?

 22. silver bollet kaže:

  Bio jednom jedan lav…Kakav lav?Strašan lav,narogušen i ljut sav!Zubi oštri, pogled zao,on za milost nije znao…

  Da svemu dodje kraj ..sam dozivo i uverio  se procitavsi da je Novica Davidovic dao ostavku na sve funkcije a ja bi mu pozeleo  srecu sa pesmom..  Idi , idi nesanice da ne vidim tvoje lice.. itd.Meni je drago da sam poznavao takvog coveka jer sam stekao mnoga iskustva u prepoznavanju dusevnih bolesnika ,jer je on merna jedinica za pokvarenjastvo ,grabezljivost ,neodgojenost u svim mogucim oblicima sto se  mogu  zamisliti..bahatom ponasanje nije bilo kraja.Kada je po drugi put dosao na celo firme “Bratstvo” u smislu da popravi sto je unistio prethodnom vladavinom a urnise tadasnje stanje postao je gori nego sto je bio.To je bilo kao u prici..upravna zgrada se pretvorila u   kontrolni toraj gde su bili postavljeni na sva rukovodeca mesta  samo njemu najblizi saradnici – neradnici  koji bi za njega zivot dali i oni drugi  koje je odmah oznacio zutom  trakom – ljudi koji su imali mozak…smatravsi ih robovima kao i radnike u proizvodnji ..Grabio   je sa racuna firme pare I trosio  kako je hteo.. prebacivao pare onima kojima je bio duzan sve dok se firma nije privatizovala gde je bio nepodoban.Bez obzira na navedeno  odmah napredovao i biva   postavljen za generalnog direktora “Zelvoz” u Smederevu gde je to isto ponovio  a da je istina ovo sto pisem,,dokazuje p izvadak iz clanka “Telegraf” sa naslovom “ Cerupanje drzavne imovine u Zelvozu” iz Smedereva gde je ponovio istu pricu koja je opet “pila vodu”

  “Ta sindikalna organizacija “Želvoza” za mobing i nerezonske sistematizacije optužuje Davidovića i ističe da su “nepojmljive sume novca koje se troše na gorivo, kafanske račune, platne kartice, slike, odlaske na nekakve sajmove…”

  http://www.telegraf.rs/vesti/249592-cerupanje-drzavne-imovine-u-zelvozu

  Nakon svega vraca se u Suboticu da  bi nastavio sa zulumima I haracenjimna dok nije dolijao i “,Dok ga Brana(ovom slucaju likovi  sa slike )  jednog dana nije gumom izbrisao ,Neka povuce na dno i  Rikica koji mu je odobrio 2,000,000 din…

OSTAVITE KOMENTAR