Novom inicijativom JYSK podstiče upotrebu višekratnih kesa

Kao kompanija koja svojom poslovnom kulturom kontinuirano vodi računa o blagostanju društva i uvek stavlja akcenat na očuvanje prirode, svojom novom akcijom JYSK se odlučio za nesvakidašnji pristup.

Akcijom „TORBU DONESITE, POPUSTE ODNESITE!“ JYSK je odlučio da u periodu od 23. do 26. 01. 2020. nagradi sve građane koji žele da doprinesu očuvanju prirode. Potrebno je samo da u kupovinu ponesu svoju višekratnu kesu ili torbu bilo koje vrste, i na taj način ostvare još 10% dodatnog popusta na sve proizvode koje stave u svoju kesu ili torbu. Ono što je zanimljivo jeste da će dodatni popust biti obračunat na već postojeće akcijske popuste koje JYSK ima u svojoj ponudi.

Ovom porukom JYSK daje jedinstveni primer društvu kako pozitivno uticati na ekološki odgovorno ponašanje kupaca i zaštititi životnu sredinu od jednokratne upotrebe kesa koje bi inače završile bačene u prirodi.

¨U Srbiji se svest o štetnosti jednokratne upotrebe kesa tek budi, a ovom inicijativom želimo aktivno uticati na zajednicu i ukazati na to koliko je to bitno. Zbog proizvodnje plastičnih kesa troše se prirodni resursi i energija, a gomila smeća velika je pretnja kako biljkama i životinjama tako i svima nama.˝, izjavila je Contry menadžerka JYSK Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija, Vesna Kukić Lončarić.

 

Više informacija možete da pronađete na Facebook stranici , kao i na službenoj web stranici JYSK.rs.

 KOMENTARI

  1. avet kaže:

    Da li se i ona takozvana kineska najlonska “krmača” u veličini džaka od 50 kg smatra za višekratnu kesu ili torbu bilo koje vrste?
    Pa to na Buvljaku koriste već oho-ho godina, niste vi u JYSKu jedinstveni po tom pitanju, to je već davno izmišljeno i u upotrebi.
    Nema tu na tržištu nikakve ekološke svesti kupaca robe, sve je podređeno zakonu ponude i potražnje i ponudi najpraktičnijih rešenja kako kupljenu robu transportovati od tačke A do tačke B.

OSTAVITE KOMENTAR