Od danas u Mađarsku bez karantina

Državljani Mađarske i Srbije od danas u 10 sati mogu slobodno da prelaze granicu između dve zemlje, bez karantina. Ovo je dogovoreno na sastanku ministra za evropske integracije Jadranke Joksimović, mađarskog ministra spoljnih poslova i trgovine Petera Sijarta i predsednika Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvana Pastora u pograničnom mestu kod mađarsko-srpske granice Reske.

Tokom jednodnevne posete Mađarskoj, sagovornici će imati priliku da razgovaraju o daljem ublažavanju mera ograničenja duž mađarsko-srpske granice, bilateralnim odnosima, procesu evropskih integracija Srbije, kao i o saradnji dveju država u borbi protiv korona virusa.

TanjugKOMENTARI

 1. Pera kaže:

  Projekat pripajanja “nezavisne” vojvodine Novoj Austrougarskoj odvija se po planu. “Granice” postoje za naivne, kao i “Ministarstvo za evropske integracije” i “integracije” u EU. Takođe i “grad” i sve njegove “izuzetnosti”. Veoma je teško živeti normalno kraj svih tih nenormalnosti kojima zatrpavaju inteligenciju, znanje, razum. Sve im se raspada ali u propagandi je sve “sjajno”, “najsjajnije ikada u istoriji”.

  I šta preostaje da bi se sav taj neodrživi privid održao? Ućutkivanje istine cenzurom, hapšenjem, likvidacijom.

  Pera ZNA, zato ga mrze.

 2. Oki kaže:

  Bilo i vreme da se pokrene otvaranje

 3. Indijanac kaže:

  Baš fino, onda može da krene transport svežeg mađarskog trapista, kobasica i ostale prehrambene robe iz Mađarske.
  Onu staru hranu donešenu u februaru i početkom marta, sa isteklim rokom, ko je prodao, prodao je, ko nije, moraće sam da pojede.

 4. Weng kaže:

  Super

 5. Oki kaže:

  Pera
  Nije tebi lako derane.
  Biće da je u pitanju dijagnoza.

 6. Pera kaže:

  @Oki

  Zdrave proglasiti bolesnim a pametne ludim, i ukloniti ih verbalno i fizički, pa vladati poslušnom nedovoljno informisanom/obrazovanom naivnom masom. Svi sa “dijagnozama” su pobegli od vas. U društvu je to poznato kao Odliv mozgova. Ostao vam samo šoder, škart.

 7. Zoran kaže:

  @Pera (a u ustvari Istina…) odlio se tebi mozak mnogo pre nego što si otišao odavde. A konkretno, tvojim odlaskom ne da nismo pretrpeli štetu, nego smo blagosloveni.

 8. Oki kaže:

  Pera
  Svi u selu vide da je budala, budala, sem njega, on sebe smatra pametnim.
  Tako i ti sebe proglasio pametnim, svaka sličnost je ne namerna.

 9. Pera kaže:

  Zorane, ma vi ste svi “sjajni”! Problem je, samo, što vam se sve raspada i nestaje.

  Oki, polupismen si (“ne namerno”[!]), dakle poluobrazovan. Samo ste takvi ostali, posledica odlaska onih sa “dijagnozom”. Mozgova.

 10. Zoran kaže:

  @Istina… ma i da se raspadne sve i da nestane, ali Bogu milostivom hvala što
  si stotinama kilometara daleko od nas i što bar ne gledamo uživo tvoju nenormalnu njušku. A ovo što ponekad kevćeš na nas po subotičkim portalima, to je zanemarljivo.

 11. Oki kaže:

  Pera
  Ako je pravopis jedina primedba na moje pisanije, znači priznaje da si za dijagnozu, ipak je to pomak u koraku ka lečenju

 12. Pera kaže:

  E, moj Oki, vama je ceo sistem zasnovan na polupismenima, kvazi-obrazovanima, nestručnima. Natkriven je armijom “izuzetnih”, “elitom”. Oni su ministri, sekretari, direktori… upravljački kadar. Neznanje je vama “sitnica”, po vama grudva ne može da napravi lavinu. Vi niste za dijagnozu nego za izbegavanje, beznadežni.

OSTAVITE KOMENTAR