Od devojčice do zvezde

I četvrta finalna emisija Prvog glasa Srbije pokazala je da se Subotičanka Mirna Radulović odlično snalazi na sceni, pred publikom, i u svakom muzičkom žanru! Možda smo mi, Subotičani, subjektivni jer je reč o “naše gore listu”, ali brojni komentari na forumima takođe idu u prilog našoj Mirni.

 

 

Mnogi je vide u samom vrhu, što ukoliko se desi, priznaćemo, neće biti nezasluženo. A ko je Mirna Radulović, devojka iz komšiluka koju danas gleda (i još više sluša!) cela Srbija?

 

Rođena je 1992. godine u Subotici (u horoskopu rak). Nastupa kao pevačica u bendu. Ima dečka, a u slobodno vreme, kako kaže, voli da gleda filmove, da putuje i upoznaje nove ljude. Muzički uzor joj je Bijonse, a omiljena pesma KAFE DEL MAR – „Mandalay”. Ne voli sebe da hvali, ostavlja drugima da procene koliko vredi… Ove informacije se, između ostalog, mogu pronaći i na zvaničnom sajtu Prvog glasa Srbije.

 

Međutim, ono što se može pronaći jedino na Portalu 5+ jeste kratak intervju sa Mirnom i njenom sestrom Nerom, koju je uradila ekipa emisije za decu “Mali-veliki svet”, emitovana od novembra 2005. do marta 2006, na lokalnim televizijama. Pogađate, Mirna je tada bila mala, išla je sedmi razred Osnovne škole “Kizur Ištvan”, ali već je tada stala pred kamere! Povod nije bilo njeno pevanje, već činjenica da sestre Radulović sviraju violinu (Mirna) i klavir (Nera) i nižu uspehe… Jedan za drugim. Pogledajte insert iz emisije i uporedite malu i veliku Mirnu.

 

www.petplus.rsKOMENTARI

  1. maja kaže:

    Bas je slatka 🙂
    Hocemo jos takvih snimaka! 

OSTAVITE KOMENTAR