Od prvog aprila poskupljuje voda

Od prvog aprila poskupljuje voda. U saopštenju javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ piše da za korisnike u individualnom i kolektivnom stanovanju nova cena čiste vode po metru kubnom iznosi  45,68  dinara, odvođenje otpadnih voda 23,25, a prečišćavanje otpadnih voda 25,27 dinara.

 

Za korisnike usluga u poslovnom prostoru metar kubni vode iznosiće 50,76 dinara, odvođenje otpadnih voda 32,40, a za prečišćavanje otpadnih voda 39,96 dinara po metru kubnom.

 

Beneficirani potrošači i potrošači iz kategorije zanatstva za čistu vodi će da plate 50,76 dinara po metru kubnom, odvođenje otpadnih voda 29,84, a prečišćavanje otpadnih voda 32,18 dinara.

 

Ukoliko potrošnja vode u domaćinstvima u individualnim stambenim zgradama pređe 25 m³ mesečno po domaćinstvu, razlika u potrošnji preko 25 m³ obračunavaće se po ceni vode za korisnike usluga u poslovnom prostoru. Naknada za pogonsku spremnost sistema za sve kategorije korisnika utvrđuje se u mesečnom iznosu od 96,00 dinara po svakom ispostavljenom računu, a sve cene izražene su sa PDV-om.KOMENTARI

 1. zorandjala kaže:

  zivotno sam zainteresovan, koliko kosta kubik proizvodjaca vode, sirovina, prerada, troskovi prerade, dovod do potrosaca ako vec imaodvod, i objasnjenje sta sve i koliko utice na cenu vode, jer znam da naprimer zorka nije dobijala vodu iz vodovoda ajos je vodovodu poklonila bunare ali je zato redovno dobijala racune.

 2. exsex kaže:

  I sta ocekivat od grada nego poskupljenje, a dovod i odvod sam platio kad sam se prikljucio na sistem. Znaci cevi su moji i svih gradjanina, a sta onda naplacuju ??

 3. Grumpy kaže:

  Apri-li-li-li-li-liiii…

 4. sever kaže:

  Cene su kao da smo u pustinji!
  Zar je moguće da nas tako deru ?
   

 5. rax kaže:

  cene su visoke, valjda zbog velikog sadrzaja arsena.

 6. Anonimni kaže:

  Pa gosopodo treba obezbediti plate za nove partijske kadrove a i kredit koji je podignut da bi se izgradio precistac ne mislite valjda da ce oni iz vodovoda vracati ,pare jesu stukli na kojekakve gluposti a sad trebamo mi vracati njihove kredite kojima su napunili dzepove

 7. mirko kaže:

  boga mi voda jos malo pa skuplja od zlata

   

OSTAVITE KOMENTAR