Odbornik „prijavio“ javno tužilaštvo

Pošto je nakon 10 meseci dobio odgovor dr Radmilo Todosijević, odbornik u Skupštini grada, najavio je krivičnu prijavu protiv Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, zbog, kako je naveo, „nestručnog i neprofesionalnog postupanja“, kao i zbog odugovlačenja čitavog postupka, piše “Danas”.

Cela priča počinje pre 10 meseci, tokom predizborne kampanje, kada je dr Radmilo Todosijević zbog sumnje u malverzacije oko izgradnje novog bazena u naselju Prozivka podneo krivične prijave protiv donosioca ovakvih odluka. Prema priloženoj dokumentaciji, kako navodi dr Todosijević, jasno je da se radi o previsokoj ceni izgradnje novog bazena, koju je grad platio čitavih 1.536 evra po kvadratnom metru, što je u najmanju ruku neodgovorno ponašanje prema sredstvima građana.

 

Kako “Danas” piše, javno tužilaštvo mu je nakon deset meseci od podnošenja prijave uputilo odgovor u kojem navodi da ne postoje nikakvi dokazi niti osnov za pokretanje krivičnog postupka (protiv članova Gradskog veća, navedeno je u odgovoru). Nakon toga dr Todosijević je najavio novu krivičnu prijavu ali sada protiv Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, zbog, kako je naveo, „nestručnog i neprofesionalnog postupanja“, kao i zbog odugovlačenja čitavog postupka.KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Hahaha, kakvi klovnovi?

 2. Comaragimi kaže:

  ОВОМ ПРИЛИКОМ ПОЗДРВЉЕМ ЗА КАРАБАЊАЧ И ЗА ШАШУ МАТИЧА!

 3. the end kaže:

  komunalnu policiju isto da tuzi oni su ionako uvek krivi za sve.  🙂

 4. Anonimni kaže:

  svaka mu cast
   

 5. igorac kaže:

  Izdrzi matori …teraj do kraja !! ..mozda nesto i dobijes..a mi pravdu i lep bazen 
   

 6. Pajo kaže:

  Koju je grad platio čitavih 1.536 evra po kvadratnom metru, što je u najmanju ruku neodgovorno ponašanje prema sredstvima građana.SAD KO JE PLATIO BAZEN ZAR NIJE IZ NEKOG REPUBLICKOG IZVORA????

 7. dunja kaže:

  trba obuhvatiti i zavod za urbanizam jer je svojim stalnim izmenama usvojenih planova, koje menja po željama pojedinaca omogućio da se bazen gradi u blizini “Dulićevih” zgrada tako da i stanovi postignu veću cenu po kvadratu…….

 8. Anonimni kaže:

  Pajo:

  Koju je grad platio čitavih 1.536 evra po kvadratnom metru, što je u najmanju ruku neodgovorno ponašanje prema sredstvima građana.SAD KO JE PLATIO BAZEN ZAR NIJE IZ NEKOG REPUBLICKOG IZVORA????

  Iz Beograda, ali neki ocigledno ne barataju tematikom.

 9. Sugradjanin kaže:

  @Pajo: da bi nesto komentarisao treba biti i obavesten i procitati nesto pa onda nesto reci, a ne ovako poput tebe samo lupas a nisi ni sacim redovno upoznat.

  Svi tvoji komentari mnogo odskacu od drugi, saberi se malo!!!!

 10. freelancer kaže:

  Hmmm… Dakle, “Sugradjanin”, smatraš da u slučaju bazena na Prozivci nema ničeg spornog?  A sa druge strane, sporan je “zeppelin” (pardon, BALON) na bazenu u Dudovoj šumi.

  Inače, cena potpuno NOVOG balona je reda veličine (cenovno) jedva nešto više od 30 (trideset) kvm kompletnog objekta na Prozivci, sa sve parkinzima, “trotoarima”, peš. “prelazima” etc.

  Ko je ovde lud, a ko zbunjen? “Radnja” je svakako u toku… 🙁 

OSTAVITE KOMENTAR