Odličan atletski vikend u Senti

U subotu prošle nedelje na stadionu u Senti održan je miting za pionire i mlađe pionire u atletici. Atletičarke i atletičari Spartaka su ostvarili odlične rezultate i imali pravu žetvu medalja I ličnih rekorda.

 

Luna Kup_Nestle kvalifikacije 209

Bojana Savanov je bila druga u trci starijih pionirki na 100 i druga na 300m. Klasanović Natalija sa najboljim rezultatom 43.04 metara, Ines Matković u konkurenciji do 11 godina je bila na 60 m treća,  Jovana Vukas je u istim trkama ali u konkurenciji mlađih pionirki  bila druga na 300m i na 60m.

 

U trci na 800m kod mladjih pionira prvi je bio Nađ Kanas Ivan, drugi Rogić Stefan a treći Adrijen Pisanić  I na taj način su pokazali potpunu dominaciju u ovoj izuzetno izazovnoj disciplini.

 

U trci na 300m kod mlađih pionira Darijo Bašić Palković je zauzeo prvo mesto uz izuzetno dobar rezultat 48.5 i time pokazao raskošan talenat za produženi sprint.

 

U bacanju vortexa Petrović Đorđe iz Spartaka je zauzeo prvo mesto sa 45 metara.

 


U trci na 200m van konkurencije za mlađe juniorke Luna Vodana Jović je istrčala lični rekord 25.76, dok je Jovana Ilić bila druga sa 26.15 a Valentina Kenjereš je bila treća.



KOMENTARI

  1. adkersu kaže:

    Osposobiti i popraviti atletsku stazu na našem stadionu. P U N K T U M !

OSTAVITE KOMENTAR