Olivera Radnić imenovana za direktorku Apoteke

Pred odbornicima lokalnog plarlamenta danas se našlo dve tačke.

 

Imenovanje Olivere Radnić od 21. februara za direktorku Apoteke Subotice izazvalo je jednočasovnu raspravu. Najviše se kritikovao način na koji će biti postavljena Olivera Radnić na mesto direktorke. Ispred SVM-a Jene Maglai je izašao i rekao da će podržati imenovanje na mesto direktorke Apoteke, ali da način na koji je predložena nije u redu. Olivera Radnić kada bude izabrana za direktorku podneće ostavku na mesto odbornice, ali opozicija je zamerila što to nije prvo uradila. Nakon rasprave usvojena je tačka dnevnog reda sa  51 za, 4 protiv i 5 uzdržanih.

 

U toku je rasprava o Izveštaju državnog revizora za 2011. godinu.KOMENTARI

 1. Xmen kaže:

  slika

  Žuti se žuti

 2. Anonimni kaže:

  Ovo je početak kraja subotičke Apoteke!

 3. Loš Đak kaže:

  Znači najzad ste uspeli. E pa neka vam je na čast. Ali, ničija ne gori do zore, pa neće ni vaša.

 4. Anonimni kaže:

  O Bože… gde je kraj kadrovskoj vrtešci?

 5. igor kaže:

  Olju poznajem par godina i mislim da je veoma predana poslu,tako da ne razumem čemu pljuvanje.Žena je pokrenula “Bazare zdravlja” koje je kasnije preuzela bolnica i pomogla je mnogima.Nemojte da vas animozitet prema DS okrene protiv nje a da ne znate kakav je radnik i osoba.

 6. Xmen kaže:

  Na bazarima zdravlja se samo slikala sa svim drugim funkcionerima DS-a, i ništa drugo radila nije, sve je to samo deo političke igrarije ! Direktor appoteke bi morao biti minimum diplomirani farmaceut, ali snaći će se stranka već za neku “adekvatnu” diplomu…

 7. freelancer kaže:

  U bre… Al’ napljuvaste gospoju  😎 K’o da je bila asistentkinja dr Mengelea.

  “Kao ne znamo” kako se postaje direktor nečega… Ovde bi, umesto CV-ja, aplikacije, šta god, trebalo uvesti TESTIRANJE! Sociometrijski testovi… test inteligencije, test ličnosti, pa onda stručnih sposobnosti… Uh. Pa ni portira ne bismo pronašli “prikladnog” 🙁

 8. Sasha kaže:

  …e samo kad je ona prethodna otišla!!! …konačno!!!

 9. igor kaže:

  xmen,nisam rekao “pregledala ili lečila” nego organizovala!

 10. el ninho kaže:

  Niko da cestita zeni!!!! e pa ja cu,Gospodjo cestitamo!!!!

 11. znanje kaže:

  Nije sada relevantno ko dolazi nego je sramno da je zaustavljena u radu odoba koja je savršeno radila. Rdaila je posao koji se tiče svakoga od nas jer je u pitanju zaštita najvažnije vrednosti- zdravlja. Setite se šta ste govorili pre mesec dana ( neka je zfdravlja …. a ostalo kako bude ). To je u ljudskoj prirodi dačuva zdravlje a Demokratska stranka je danas krenula u atak na zdravlje subotičkih građana time što je promenila glavni točak u mehanizmu koji je savršeno radio. Neko se čak usudio danas da za skupštinske govornice kaže kao zammerku na račun direktorice bolnice to što je cena nekog leka nivelisana na 1 dinar. Inače raspooopitivanjem dođoh do toga da je nivelisan odnosno  pojeftinjen lek koji je  snabdeven protiv  onoga gripa pre tri godine i i fala bogu nije bilo epidemije taj lek je neupotrebljiv. To je sda u nečijoj glavi problem. Samo pet minuta kasnije na dnevnom redu je bila neviđena bahatost na trošenju  novca iz budćžeta gde su se bacale pare na sve strane bez zakona i pravila i protivno svakom razumu i moralu ali niko iz demokratske stranke ne reče izvinite ili oprostite ili tako nešto.

  Niko nije rekao ni jednu jedinu reč šta je to što je kandudatkinju koja je izabrala dovelo u prednost. Čime se to ona nametnula a što nije imala kandidatkinja koja ima iza sebe najbolju apoteku u Srbiji.

   

 12. Marko kaže:

  Cestitam, Olivera!

 13. Nesa kaže:

  Uh, dobro je… DS se dokopao još jedne državne krave muzare… mislim, dobro je za njih a mi smo kao i u prethodnih 12 godina naj…..

 14. rax kaže:

  a kod sledece revizije ce opet biti kao: “nismo namerno, nismo znali”. ja kao gradjanin,koji placa ove “kadrove” nisam zadovoljna sa takvim pristupom. jedino kvalifikovano osoblje moze dobro da vodi drzavu. ne znam da li je ova gospodja dobar ili los radnik, ali za apoteku nije kvalifikovana. i ja mislim da nicije nije gorelo do zore, tu se ne radi samo o ds-u, vec uopste u politickoj slici cele zemlje. bas zbog ovakvog namestanja je zemlja 50% propala. sa kvalitetnom radnom snagom je popunjeno max. 10% , 70% kupljene diplome, a ostatak cak i ne zna zasto je bas na tom radnom mestu. 

 15. zdrav razum kaže:

  @Nesa

  Trebao bi da znaš da to nije državna firma, nego gradaska (osnivač nije država nego grad).
  To je firma koja se ne finansira iz grada ili države, nego su na tržištu i “žive” od onoga što zarade prodajem lekova, odnosno, na tržištu su, gde je konkurencija jaka i nemilosrdna.
  Mislim da ima 26 ogranaka i preko 100 zaposlenih. Solidna firma.
  Direktor mora da bude organizaciono sposoban, da prati trendove branše, da osmisli nove načine komunikacije sa kupcima, da radi na poboljšanju usluge i ljudskih resursa, da proširuje mrežu kako dobavljača, tako i prodajnih mesta.

  @Xman  

  Gore navedene veštine, nikako se ne uče na Farmaciji, nego na Ekonomiji u smerovima Menadžmenta odnosno izvršnog upravljanja bez obzira na branšu. 

 16. GORDANA kaže:

  SAMIM TIM STO SE USUDILA DA KONKURISE,VIDI SE KOLIKO JE NE SPOSOBNA I NE STRUCNA ZATO STO IOLE NORMALNA OSOBA NE BI KONKURISALA NA MESTO NEKOG KO JE IME U FARMACIJI SRBIJE.SRAMOTA I MI LOJALNE DEMOKRATE SE ODUSTAJEMO OD OVAKVE DEMOKRATIJE.

OSTAVITE KOMENTAR