Ostavka iz ličnih razloga

Nikola Pajić, koji je bio vršilac dužnosti direktora u subotičkom JKP za obavljanje dimničarskih usluga "Dimničar", a koji je krajem juna imenovan i za vršioca dužnosti direktora u somborskom JKP "Čistoća", dao je ostavku na prvu funkciju.

 

Kako je navedeno u obrazloženju koje je juče usvojeno na sednici Gradskog veća u Subotici Pajić je ostavku početkom jula dao "iz ličnih razloga".

 

Umesto njega, subotički "Dimničar" ubuduće će voditi Slobodan Prokić.

 

Mediji su ranije preneli da je Pajić kadar SPO i da je duplu direktorsku funkciju obavljao desetak dana.

 

"Ja nisam ni u jednoj partiji."

Dimnicar 2KOMENTARI

 1. Baron Minhauzen kaže:

  Pa zar neće Stevica Drčić? On je perjanica SPO u Subotici.

 2. Pametnjaković kaže:

  Sad ovaj na fotografiji je direktor Pajić ili direktor Prokić ???

  Stari direktor ili novi direktor "Dimničara" ???

  Za fotografisanje za medije bi ipak mogao da skine crnu uniformu i da se obuče kulturnije, neko redovno odelo sa belom košuljom i kravatom ne bi škodilo, pa čitav grad ga sada posmatra, pošto će jedno vreme verovatno biti u centru pažnje.

  I malo da se umije.

  Da, i ja još vidim po slici da je ovaj direktor napokon najverovatnije poštenjačina velika, dooobar direktor, uvek sam zamišljao da direktori voze besna auta, a ovaj je neki skroman, dosta mu je i bicikla sa pocepanim sedištem.

 3. Dimnjačar kaže:

  Kada će nadležni  državni organi da provere  rad predsednice sindikata u JKP "Dimnjačar" J.Dž.kojoj funkcija služi samo da bi sebe zaštitila,koja već više godina zloupotrebljava svoj položaj,uvlačeći se svim direktorima da bi mogla da radi šta hoće,a da niko  od radnika ne zna gde novac od sindikalne članarine odlazi i na šta se troši?

 4. marko kaže:

  Na prvu sam pomislio da je odžačar Marinko dao ostavku i to iz ličnih razloga… srećom nije…

 5. Negro kaže:

  Pravda za Marinka!

  Što se firme tiče, bolje da je vode ljudi poput Marinka. Više se u to razumeju od onih džabalebaroša, kojima od nerada ,arčenja državnih para i skupljanja bednih procenata naivnih birača za buduće izbore,  samo rastu stomak i bankovni račun.

  A Marinko će ponovo na svoju biciglu pa na odžak. Šta on zna šta je koalicioni sporazum i koliko će još podobnih i koalicionih nesposobnjakovića debelog obraza sedeti na mestu direktora preduzeća u kome on samo radi svoj posao.

   

OSTAVITE KOMENTAR