Osumnjičen za proizvodnju i prodaju droge

Subotička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati M.H.S. (1980) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je operativnim radom došla do saznanja da M.H.S. duži vremenski period nabavlja drogu od za sada nepoznatog lica iz Novog Sada.

 

Pri povratku iz Novog Sada, policija je zaustavila vozilo kojim je upravljao T.Š. (1976) iz Subotice. Na osnovu naredbe Višeg suda u Subotici, kriminalistička policija je izvršila pretres automobila i tom prilikom od M.H.S. oduzela 8,83 gram spida i 5,4 grama heroina. Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su protiv M.H.S. krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

 

Pripadnici Policijske uprave u Subotici takođe su lišili slobode i S.V. (1986) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Obavljajući redovne aktivnosti na suzbijanju narkomanije, policija je u noći između subote i nedelje, kontrolisala S.V. u ugostiteljskom objektu u centru grada i kod njega pronašla četiri paketića spida, dok je pregledom vozila koji koristi osumnjičeni, pronađeno još tri paketića spida, ukupne težine 11,48 grama.

 

Policija je protiv S.V. podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Subotici.KOMENTARI

  1. 3B kaže:

    a ove sto kraduckaju njih ne hapsite? 

OSTAVITE KOMENTAR