Osumnjičena za prevaru i falsifikovanje isprave

Policija u Subotici lišila je slobode i odredila meru zadržavanja do 48 sati J.A. (1969) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila dva krivična dela prevare i krivično delo falsifikovanje isprave.

 

Osumnjičena se tereti da je, u maju ove godine, sklopila Sporazum o prodaji neposrednom pogodbom nepokretnosti, sa bankom u Subotici, gde je kao dokaz o izvršenoj uplati za kupovinu nekretnine priložila falsifikovanu uplatnicu.

 

Takođe, postoje osnovi sumnje da je J.A. u toku novembra i decembra 2012. godine dovela u zabludu bračni par kojem je ponudila pomoć u rešavanju stambenog pitanja, protivpravno prisvojivši novac koji su oštećeni uplatili u iznosu od 208.380,00 dinara.   Postoje osnovi sumnje da je J.A., u novembru prošle godine, dovela u zabludu još jednu Subotičanku, kojoj je obećala da će naplatiti nevažeće polise osiguranja. Osumnjičena se tereti da je, oštećenu navela da joj na ime raznih taksi preda 620,00 evra, prikazujući joj falsifikovane uplatnice o izvršenim uplatama.

 

Nakon policijskog zadržavanja, J.A. je uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedena istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR