Otkazan večerašnji koncert

Zbog neispujenih ugovornih obaveza lokalnog organizatora, preduzeća pod nazivom „Traning and help centar" iz Sente, najavljeni koncert Željka Joksimovića večeras u sportskoj hali u Subotici je otkazan, navodi se na sajtu Željka Joksimovića.

 

Ovu odluku doneo je menađžment Joksimovića na čelu sa Banetom Obradovićem.

 

– Lično sam ja otkazao koncert u Subotici. Kao neko ko je zadužen za menadžemnt Željka Joksimovića doneo sam odluku da otkažem nastup i to zbog toga što lokalni organizator nije ispunio niti jednu stavku ugovora koji smo potpisali! Željko je imao želju da ode i da peva u Subotici večeras ali ja mu to ne dozvoljavam jer kao njegov menadžer štitim interese svog izvođača. Koncerta nema i za to je kriv lokalni organizator koji nije ispoštovao ugovor.

 

Odluka je doneta danas jer je menađžer Joksimovića Bane Obradović bio uveren do poslednjeg trenuta da će lokalni organizator ispuniti prethodno potpisane obaveze. Na žalost, to se nije dogodilo zbog čega je Obradović doneo ovakvu odluku.

 

Zeljko Joksimovic

 

Dopuna:

Po informacijama koje imamo od strane organizatora, postoji opcija da koncert bude odložen za drugi datum. U slučaju definitivnog otkazivanja koncerta, svima koji su kupili ulaznice, novac će biti vraćen, ali potvrda o tome se još čeka od strane organizatora. Organizator se ovim putem izvinjava zbog otkazivanja koncerta. Sve informacije o eventualnom povratu novca od ulaznica možete dobiti i putem telefona organizatora: 063/87-60-333.KOMENTARI

 1. Мишко нафурани гимназијалац 96 kaže:

  Свака им част. Пајсери.

 2. Anonimni kaže:

  Bravo carevi. Ko je organizator?

 3. Anonimni kaže:

  Baš profesionalno i od jednih i od drugih… ko još otkazuje kocert par sati pre početka? Samo da nije problem mali broj prodatih ulaznica, verovatno je postojao neki ugovoren minimum. Nešto nije bilo ljudi ispred hale, nemoguće da su baš svi saznali za otkazivanje.

 4. !%%! kaže:

  hleba i igara.., Deja Vu..

 5. Ivica kaže:

  Tekst je dopunjen, pošto smo dobili informaciju od organizatora.

OSTAVITE KOMENTAR