Otkazan „Winterfest“

Tradicionalni zimski vašar „Winterfest“ otkazan je zbog epidemiološke situacije. Grad je odlučio da se ni ova, kao ni druge manifestacije, ove godine ne održi kako bi se sprečilo širenje virusa kovid-19.U JKP „Subotičke pijace“ ističu da im je veoma žao što se deseti, jubilarni vašar neće održati, ali da im je zdravlje građana na prvom mestu.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Boki kaže:

  To se nece odrzati, ali zato docek 2021. Godine hoce… ko je tu lud?

 2. Anonimni kaže:

  i bolje salasarksa manifestacija ne pripada kraljevskom gradu

 3. Nikica kaže:

  Strasno, pa ovi iz Pijaca nisu trebali otkazivati vasar na otvorenom to nam jedina radost trebala biti na zimu

 4. Toranj kaže:

  Zašto, ako rade pijace, marketi? Winterfest nam je ulepšavao Novogodišnje praznike.

 5. Gile kaže:

  Zatvorite i buvljak!!!

 6. Trovach kaže:

  @Toranj…Sta je tu cudno? Ovi sve rade naopako. Rade pijace, dok ukidaku vasar, festival cveca je sa prostora oko Plave fontane premesten u Radnicki, a i filmski festival je sa Letnje pozornice, takodje, premesten u Radnicki, a bilo je lepo vreme.

 7. Rax kaže:

  Sta se bunite, odrzani su zavicajni, jevrejski, pa opet nesto zavicajno. Sto niste isli na te feste, bas hocete ove feste, gde bi trebali svi da budemo, e takva ne moze!

 8. Narkomančina Mađarska kaže:

  Nažalost Winterfest na OTVORENOM neće biti održan j…. plaćeničku

 9. Indijanac kaže:

  Pa sada onda skinite i dekorativnu bozicno-novogodisnju rasvetu koju ste postavili u centru grada, jer ce mozda odrasli sa decom ici u prazan grad da je pogledaju kada se svetla budu upalila. Ili se nece ni paliti zbog Korone??? A uostalom, te sjajne sijalice, gledanje u upaljena svetla, su potencijalna opasnost od zaraze i dodatno jos i kvari oci, ostar vid. Barem tako kaze moj komsija, kauboj.

 10. I like to buy corona virus kaže:

  Da li moze neko ljubazno da objasni, kako mogu posetioci Winterfesta odrzavati medjusobno minimalnu distancu od 1,5 metara? Pogotovu kada veliki broj kupaca navali da kupi pravu i originalnu Kinesku Coronu na novogodisnjem snizenju cene.

OSTAVITE KOMENTAR