Otkazani i Dani lavande

U skladu sa odlukom kriznog štaba Vlade Srbije o ponovnom uvođenju mera ograničavanja broja ljudi, otkazani su i VII Humanitarni dani lavande koji su se ovog vikenda trebali održati u organizaciji ženskog Foruma SVM-mesni odbor Željezničko naselje.

“Svake godine naša manifestacija okuplja sve veći broj izlagača i učesnika, ali i posetilaca. Nažalost, ove godine smo u poslednji čas morali sve otkazati. Izašli smo na samo jednu tezgu, tek da obeležimo sada već tradicionalno naše dane lavande – kaže Elvira Boroš, predsednica lokalne organizacije SVM u Železničkom naselju.

Kao i prethodnih godina u Tržnom centru na Majšanskom putu predviđen je bio vašar lavande, sečenog cveća, eteričnog ulja i vode lavande, rukotvorina od lavande, gastronomija u znaku lavande i dečja stvaralačka radionica rukotvorina. Prihod ove manifestacije bio bi namenjen za kupovinu školskog pribora deci koja žive i materijalno ugroženim porodicama

 KOMENTARI

  1. Internacionalist kaže:

    Ovoj nakardnoj vlasti ne trebaju ovakve manifestacije-njihova manifestacija je jedino vlast i samo vlast-Blage veze nemaju šta je lavanda.

  2. Vlado kaže:

    Dobro sto je otkazano jer naprave citavu blokadu oko pijace, masera i prodavnice i onemogucuju normalno funkcionisanje stanovnistva koje je svakako vec otezano neuredjenim saobracajnicama i bez parking mesta. Ne smeta mi manifestacija vec mesto gde se odrzava. Mogu lepo u skolskom dvoristu, nije daleko i nece nikome smetati. Ovako 90% posetilaca nisu zapravo posetioci vec slucajni prolaznici koji idu u prodavnicu ili pijacu i onda manifestacija ima laznu sliku o uspehu. Kada bi je izmestili samo 100m dalje videli bi da zapravo ima vise prodavaca nego kupaca.

OSTAVITE KOMENTAR