Otvoren „Elementa MEGA SHOP „

Kompanija „Elementa d.o.o.“ otvorila je novi prodajni objekat koji kupcima nudi širok asortiman proizvoda za kuću i dvorište.

Kupcima je od danas dostupan „Elementa MEGA SHOP“ koji se nalazi u Hrastovoj 3. Novi prodajni objekat prostire se na 450 kvadrata i pruža maksimalan komfor prilikom kupovine, kao i besprekornu uslugu.

– Konstantnim proširivanjem prodajnog asortimana stvorila se potreba da kupcima adekvatno predstavimo celokupnu pondu.
Pored standardne ponude audio komponenti, auto opreme, kućne elektronike, baštenskog programa, bezbednosnih uređaja, strujnog programa,
svetlosne tehnike, alata i instrumenata, kablova, baterija i punjača, računarske opreme, odnedavno su u ponudi TV uređaji i bazeni – navode iz kompanije „Elementa d.o.o.“.

Povodom otvaranja novog prodajnog objekta, kompanija „Elementa d.o.o.“ pripremila je posebne pogodnosti i iznenađenja za kupce koji ih posete u novoj prodavnici.

– Od danas do 9. jula preko 200 artikala iz našeg asortimana je na popustu i do 30 odsto. Takođe, kupci koji  pazare u novoj prodavnici do 9. jula ostvaruju pravo učešća u nagradnoj igri.
Za pobednike smo obezbedili izuzetno vredne nagrade poput benzinske kosilice za travu, FOX smart televizora, Bluetooth razglasnog zvučnika i drugo – poručuju iz ove kompanije.

Prodajni objekat u Hrastovoj ulici radnim danima otvoren je od 8 do 19h, a subotom od 9 do 13h.

Podsećamo, kompanija „Elementa d.o.o.“ u Subotici posluje više od dve decenije te je kupcima dostupan i prodajni objekat na adresi Laze Mamužića 20a.

– Višedecenijsko iskustvo, verovanje u načela korektnih poslovnih odnosa, preciznost i tačnost kao vrednosti bez alternative, više od 20 godina čine Elementu prijateljem modernog doma i pouzdanim partnerom na poslovnom nebu Srbije.


Tokom godina postojanja, izgradili smo imidž i stekli poverenje saradnika, što kroz konstantno unapređivanje i usavršavanje uspevamo da održimo na najvišem nivou – zaključuju iz „Elemente“.

Za više informacija o kompletnom asortimanu, cenama i akcijama posetite sajt https://www.elementa.rs/landing/mega-shop

Pogledaj: GALERIJA FOTOGRAFIJAKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR