Ovo je odlična prilika za nas

Predstavnici roka na Festivalu „Omladina” biće subotički bend „Blam” osnovan pre dve godine. Zahvaljujući učešću na festivalu to će biti prava prilika da ih publika upozna i čuje kompoziciju Josipa Kujundžića „Život je takav”.

 


Mladi bend koji čine čine Zvonko Kuntić prva gitara, Darko Hankić druga gitara, Antun Kuntić bas gitara, Vladimir Šarčević bubnjevi i Josip Kujundžić vokal formira li su prijatelji, ljubitelji dobrog zvuka i muzike.

 

— Antun je takoreći kriv što mi danas postojimo. Kupio je gitaru i predložio Zvonku da se udružimo, napravimo bend i pevamo kompozicije koje Zvonko piše. Pozvali su me da pevam, uključio sam se i krenuli smo da vežbamo i da se družimo. Kada smo videli konkurs za „Omladinu” rešili smo da se prijavimo i uspeli smo da prođemo u glavni takmičarski deo, među 25 finalista—kaže Josip.

 

Subotnji nastup na festivalu će za bend „Blam” biti prava prilika da predstave svoje muzičko umeće.

 

— To će za nas biti prvi jani nastup. Tekst za pesmu „Život je takav” je nastao na osnovu onog što nam se dešava u životu. U trenutku nastanka pesme, bend je bio u dosta teškim trenucima, bilo je odustajanja. Sve to me je podstaklo da napišem ovu pesmu i da članovima benda, ali i svima koji je budu slušali kažem da na teške situacije treba gledati pozitivno. Mislim da će ova naša pesma doneti nešto novo čega dugo nije bilo —priča Josip.

 

Glavni cilj da uđu u finale su, kako kažu, ostvarili.

 

— Ukoliko nešto osvojimo, biće to veliki uspeh. Ali je nama mnogo važnije da ljudi čuju našu pesmu i da se mi predstavimo najbolje što možemo. Sviramo rok i pesma sa kojom ćemo se predstaviti je pravi predstavnik tog žanra— kaže Zvonko.

 KOMENTARI

  1. HerrBecar kaže:

    Svaka cast momci! Samo naprid! 🙂

OSTAVITE KOMENTAR