Palić u maju u znaku elektronske muzike

Studfest, četvorodnevni događaj koji okuplja mlade i ljubitelje dobrog ritma održaće se od 12. do 15. maja, 2022 godine na Paliću u Subotici.

Spektakularni muzički festival stupa na scenu i dovodi vrhunske izvođače koji će napraviti odličnu atmosferu i razmrdati podijum u tehno stilu.

Na Paliću vas očekuje 30 izvođača na 3 stejdža u 4 dana neverovatne zabave.

Pored izuzetnih HEADLINER-a i LIVE izvođača, sve posetioce očekuje fenomenalni DRAGI BRAVO party, tematske žurke, zanimljive tribine za mlade, energične večeri i avantura za pamćenje.

Early Brid ulaznice, po specijalnoj ceni od 1.890 dinara, su u prodaji i trajaće sve do rasprodaje limitiranog, prvog kontigenta.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a.

RTVKOMENTARI

 1. Sapun za mačora kaže:

  Slušam elektronsku muziku ali za ove nikada nisam čuo… Izuzev kraljice Mon Cherry

 2. Anonimni kaže:

  No name izuzev faktor x pff izvolite

 3. Micromoog kaže:

  Ako je ovo što ovi sviraju elektronska muzika iole srednjeg najnižeg kvaliteta, ja sam lično Minimoog.

 4. vitabrevis kaže:

  Zašto MORAJU da slušaju i oni koji to ne žele?

 5. 5Q kaže:

  Trap guru trap boss. Čekamo.

 6. Organizatori festa - IQ = 0 kaže:

  Neverovatno los izbor dj-eva,ogromna zamerka, sramota i propust od strane organizatora sto su lokalne dj-eve izostavili.Visnja jos mnogo treba da radi i uci da bi kao jedini lokalni dj predstavljala Suboticane.Izostavili ste par lokalnih dj-eva koji svojim nastupima svugde oduseve ljude i odrade set u rangu sa svetskim imenima.Ogromna podrska mladom i talentovanom momku dj Denni,takodje dj-u koji svira neverovatne tehno setove Danny Poll ,a od stare garde Ascaloon.

 7. Anonimni kaže:

  Uvak mora da se komentariše, jer u suprotnom će na dupe da izađe. E pa tako evo i ja, jer stvarno vidim i pojedine komentare koji čak ne moraju ni da se porpišu, retorika i posmatranje stvari ih potpisuju. Istina je da su organizatori mladi ljudi koji o organizaciji i festivalima moraju još mnogo da uče, i ako nastave da rade naučiće. Da je mogao bolji LineUp, mogao je. Pravo na kreiranje programa ipak zadržava organizator i kra

 8. Anonimni kaže:

  Ako još niste shvatili nije važno ko dolazi na događaj.
  Važno je da se uzmu pare iz budžeta.Pogledajte ko je Miljan Bošković, vlasnik Studfesta.Ukucajte u Google njegovo ime i sve će vam biti jasno.Reč je o višegodišnjem dobitniku sredstava iz budžeta kroz niz njegovih „organizacija“. SNS delatnik velikog apetita a skromnog kapaciteta.
  .

 9. Tatatatira kaže:

  Ne može ništa da prođe a da se ne pronađe neko ko će da prokomentariše jer ako ne izađe na usta, izaće na dupe. Elem, ajde onda ovako…Treba pozdraviti svaku inicijativu da se u ovom gradu napravi nešto što će da obogati njegovu kulturnu i zabavnu ponudu. Pozdraviti i te mlade ljude iz StudFesta koji su se dali u taj projekat. Moja zamerka, ako se takvom i može nazvati, nije toliko u tome što nema lokalnih izvođača u meri u kojoj bi trebalo da ih bude, koliko u tome što se mešaju babe i žabe, a samim tim mi liči na neki seoski vašar. Ali ok, iskustvo = rezultat, a ono će ako budu radili neizostavno biti. Primera imamo i u već nekim spektaklima koji se dešavaju dugi niz godina a ništa drugo nisu nego privatna firma i prčija kroz koju se leče i dopunjavaju lične potrebe ali iz budžetskih sredstava, gde se program pravi na bazi ja tebi a ti meni i isključivo samo meni. Bla bla bla…A vidim da su neki sebi dali prava da komentarišu umesto da podrže, jedinu predstavnicu domaće scene MonCherry i „stručno“ utvrdili kako ona mora još mnogo da uči i da samim tim nije dostojna da nas predstavlja. Da, istina je da treba da uči i verujem da će isto i činiti, ali ono što je sigurno je to da ono što ona ima mnogi sa lokalne scene nikada neće imati ma koliko učili. Tako da, zasluženo predstavlja ovaj grad i tu više niko ne bi trebao ništa da dodaje. Još jednom, momci i devojke iz StudFesta, samo napred i nekada pozovite nekog malo starijeg da vam pomogne i da stvari stavite na zdrave noge. Svi ostali, platite kartu ili ne, samo nemoj da kenjate.

 10. Brucos i ja da kaže:

  Ovo podseća na fotografiju sa elektronskog festivala Sumer3p
  Je li odatle uzeta i fotografija i ideja

  Besplatan ulaz

 11. Ak kaže:

  Ovi su glasali za Mariniku na izborima 🙂

 12. Stara majka kaže:

  Ajde vi mangupi sto ste pametni samo preko neta, organizujte se, smislite neki muzicki dogadjaj, aplicirajte i realizujte nesto u svom zivotu sem laprdanja po netu.
  A domacim “izdajnicima” pozdrav uz poruku “samo vas gledamo”

 13. lopovi ste i vi kaže:

  hahaha smesni ste i lazovi najveci.
  Iskreno ja sam ispratio scenu od ’95 ali osim Faktor X, Filip Xavi i Lag-a niko tu nije poznato od artista.

  Koja politicka „lopovska“ stranka je iza ovoga?

  ps: copy&past summer3p-a

 14. admin nezna svoj posao kaže:

  Admin-e svaki info prolazi kroz form-u,
  ajde molim te pogledaj par tutoriala na netu pa ispravi svoj kod.

  pajser nevidjen

OSTAVITE KOMENTAR

+ 52 = 60

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: