Pastor: Nema raskola SVM-u

Odbornici Savez vojvođanskih Mađara ubuduće će Skupštini Subotice da glasaju za odluke na osnovu sopstvenih procena, a ne stavove koalicije. Predsednik SVM-a Ištvan Pastor je demantovao glasine da je došlo do cepanja partije i da ima nekoliko struja.

 

– Želim da jasno kažem da niko ne cepa SVM niti je on pocepan. U narednom periodu ćemo da radimo po ideji sigurnosti, pouzdanosti i verodostojsnosti. Svoje partnere nećemo tražiti po kafanama, niti ćemo zbrajati redove. Građani nas pitaju: “kada ćete nas zaposliti?”, “kada će prestati stranačko zapošljavanje u preduzećima?” Nakon sastanaka u stranci postignut je dogovor da se neće dopustiti da zarad koalicionih dogovora, napustimo ideju pouzdanosti, verodostojnosti i sigurnosti po kojoj smo poznati već 15 godina. U narednom periodu tražiće od svih da zastupaju te ideje – rekao je predsdnik SVM-a Ištvan Pastor.KOMENTARI

 1. Suboticanin kaže:

  Govor Pastora je priblizavanje SNS u, i on je uvek bio takav da se slihtao nekom gde ima vece koristi.

 2. Vesko kaže:

  samo napred!

 3. pajo kaže:

  ili ti letis iz stranke!!!!!!!!

 4. istina kaže:

  prava je istina da su dojadili svima i poziciji i opoziciji,i da svi hoce da ih najure iz vlasti jer sve koce i stalno nesto filozofiraju

 5. Long Dong Silver kaže:

  Citiram:”Svoje partnere nećemo tražiti po kafanama, niti ćemo zbrajati redove. Građani nas pitaju: „kada ćete nas zaposliti?“, „kada će prestati stranačko zapošljavanje u preduzećima?“

  Sta,sta!!!?

  1. Svoje partnere necemo traziti po kafanama – hmm, mozete,mozete…Boss (subota 11-14 h promenada) ili tamo negde blizu!..onako Casual odeveni…

  2. Gore navedeno je potpuno nebitno,jerbo…ako padne su-koalicija…padaju i sve privilegije (SVM-a) u trenutnoj  nam vlasti u Banovini…sve povlaci jedno drugo…da ne objasnjavam ko ima 2/3 vlast u Skupstini AP, ko je predsednik iste etc…etc…

  3. Ako gosp.Pastor prvo – PRVI podnese ostavku predsedavajucega u Skupstini APV, posle svih silnih “samara” koja je ista (Banovina) dobila,pretrpela i sramno ponizavano popljuvana u poslednjih godinu dana… i vrati se “bazi” (Subotici), imate barem 20-tak glasova od onih koje poznajem!

  5. I od tetka Piroske!!

  PS. A za zaposlene po raznim JP,JKP…bolje da cutimo-ZNAMO!

   

 6. yellowstone kaže:

  ma,da……secamo se 8 godina zutih,na svim nivoima.Bitno je da oni ne filozofiraju.

 7. Loš Đak kaže:

  „kada će prestati stranačko zapošljavanje u preduzećima?“
  I vi imate obraz da pričate tako nešto? Imate možda nekog osnovnoškolca koji bi da bude direktor Parkinga? Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

 8. Long Dong Silver kaže:

  Loš Đak:

  „kada će prestati stranačko zapošljavanje u preduzećima?“

  I vi imate obraz da pričate tako nešto? Imate možda nekog osnovnoškolca koji bi da bude direktor Parkinga? Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

  Paa, vidi ovako, zaista si LOS DJAK!(sedi 1)…Direktor parkinga je trenutno kadar iz tzv. liste: DSS-Dveri!!! ALO!!!(koja je vladajuca u velikoj nam koaliciji u bajnome nam gradu), hmm! u PM,pitaj sta je zavrsio od skolice?!

  Ali,dobro i polako prijatelju,razumem tvoj gnev! Saberi sav onaj SVINGERAJ odbornicki…sve ce ti se kasti…moras malo pratiti i stare dobre – SVEDSKE AKCIONE FILMOVE!

 9. Loš Đak kaže:

  E, pa dragi moj Long Dong Silver (ili možda bolje da kažem Gang Bang Silver, akonto tvoje sexualne frustracije), ja jesam Loš Đak, ali mi je istorija bila omiljen predmet pa pamtim i vremena o kojima sam pisao. Da bi pametovao po diskusionim forumima moraš biti malo “potkovaniji”, nije dovoljno da na Internetu pratiš kako ti ono kažeš SVEDSKE AKCIONE FILMOVE.

 10. Long Dong Silver kaže:

  Loš Đak:

  E, pa dragi moj Long Dong Silver (ili možda bolje da kažem Gang Bang Silver, akonto tvoje sexualne frustracije), ja jesam Loš Đak, ali mi je istorija bila omiljen predmet pa pamtim i vremena o kojima sam pisao. Da bi pametovao po diskusionim forumima moraš biti malo „potkovaniji“, nije dovoljno da na Internetu pratiš kako ti ono kažeš SVEDSKE AKCIONE FILMOVE.

   

   

   

   

   

   

   

  Znnaciii!!! SEDI 1, nisi dorastao! Amin! Padas razred! Jbga!

  PS. Dragi moj prijatelju ovim putem nasu prepisku zavrsavam! ocekivao sam malo jace igrace, uz duzno postovanje… moje drage prijatelje :freelancera i naravno – MA DAJ!

  Sa nadom da ces sto skorije prevazici mediokritet – Level…ocekujemo te u klubu sto pre! 😆

  Odoh na zutu supu, nedelja je…a tetka Piroska opet…ufff…

   

   

OSTAVITE KOMENTAR