Pastor: otvaraju se svi preostali granični prelazi

Biće otvoreni svi granični prelazi između Srbije i Mađarske – najavio je Ištvan Pastor na svojoj Fejsbuk stranici. Predsednik SVM-a naveo je da će od 23. juna raditi svi prelazi između dve države.

Od srede ujutru od 7 časova ponovo će međa moći da se pređe i na graničnim prelazima Horgoš2-Reske, Rabe-Kibekhaza, kao i Rastina-Bačsentđerđ, po uobičajenom vremenu funkcionisanja. Velika je radost za sve ova nova, značajna potvrda da se život vraća u normalne tokove – napisao je Ištvan Pastor u svom statusu na društvenoj mreži. Hvala svima na strpljenju, razumevanju donosilaca odluka i njihovoj otvorenosti. Samo razumevanjem, istrajnošću, radom i zajedničkim snagama možemo učiniti da nam svaki dan bude bolji – zaključio je predsednik SVM-a. 

RTV Pannon


KOMENTARI

 1. Super kaže:

  To .vakcinacija svi

 2. Tagwercher Lana kaže:

  Ja bi sa Porodicom iz Austrije na letovanje isla
  u Srbiju.
  Pitanje, jeli moramo PCR ili bi bilo AntigenTest isto dovoljno za ulaz?

  Puno hvala u napred!

 3. NoName kaže:

  @Tagwercher Lana

  Treba vam pcr test koji košta 9000 din 77 eura za gradjane Srbije, a za srance 18000 din 153 eura. Antigenski test ne priznaju. Ako ste se vakcinisali u Austriji onda je to najsigurnije pokazete potvrdu o vakcinaciji i mislim da tako nećete imati problema.

 4. .................................... kaže:

  Išo bi priko u Madžarsku kad budne proštenje u Kunbaji i sad neznam. Šta mi osim pasoša i dvisto evra još triba? kalamili su me dvared.A i novce sam digo.

OSTAVITE KOMENTAR