Pastor: Treba dobro razmisliti

Predsednik Skupštine Vojvodine i prvi čovek SVM-a na pitanje novinara kako komentariše novonastalu političku situaciju u Subotici je rekao da je situacija nesaglediva i da treba promatrati šta će se dešavati.

 

– Moram da ponovim da SVM neće ulaziti u bitku za zbrajanje mandata nego će se truditi da se bave temama koje su značajne za grad i u tom smislu će da traži političke partnere. Mislim da je to jedino način. Sa velikom radoznalošću pratim kako će se odvijati politička situacija u Subotici. Svakog dana razgovaram sa SNS i DS i to ne o Subotici, ali mislim da bi jul i avgust trebalo iskoristiti da se smire strasti i ohlade glave, kako se ne bi donele ishitrene odluke – rekao je predsednik Skupštine Vojvodine i prvi čovek SVM-a Ištvan Pastor.KOMENTARI

 1. Glas razuma kaže:

  Ovi ce dobiti srcani udar od Labana. 🙂

  Hocemo li i dalje ucenjivati ili cemo poceti nesto raditi?

 2. CIRINELA kaže:

  Samo ti kalkuliši ali pazi da ti kalkulator ne pregori.  😆

 3. miXa kaže:

  “Problem” bilo koje stranke nacionalnih manjina je upravo to što oni zastupaju prava JEDNE nacionalne manjine. Njihova osnovna svrha je da izdejstvuju boljitak za tu svoju nacionalnu manjinu. To je naravno sve regularno i razumljivo, ali tada oni ne zastupaju grad i ostale nacionalnosti i ne vode računa o boljitku drugih.

  Zato mi je uvek zanimljivo (da ne kažem smešno) kada stranke ovoga tipa kažu da će raditi za dobrobit građana  Subotice. One će zaista raditi za dobrobit građana, ali samo ako je ta dobrobit ujedno i dobrobit manjine koje zastupaju. U suprotnom, jenostavno će ignorisati problem ili još gore odmagati u njegovom rešavanju (kroz recimo ucene).

  Da naglasim nemam ništa protiv ovih stranaka već jednostavno konstatujem činjenično stanje.

 4. pauk kaže:

  A u Beceju kakav je SVM? Baš me interesuje da se učlanim tamo

 5. SRBENDA IZ B.TOPOLE kaže:

  NAJZAD PRAVA ANALIZA… CESTITAM

OSTAVITE KOMENTAR