Pet golova i preokreti na Spartaku

Bolju igru u prvih sedamnaest minuta igre, Spartak je naplatio golom  i vođstvom. Brza akcija po desnoj strani, Slobodan Novaković je primio loptu, poveo je i onda se odlučio na šut.
Udarac po zemlji sa ivice kaznenog prostora golman Novopazaraca nije mogao da odbrani.


Ispada da su fudbaleri Spartaka došli do prednosti prerano. Nakon gola prepustili su se čuvanju lopte i rezultata kao da je do kraja ostalo 7 a ne 77 minuta.
Kazna za takvu strategiju stigla je u 45 minutu.  Arsenijević je srušen pred golom, penal za Novi Pazar i izjednačenje.

stadion subotica
Drugo poluvreme je počelo maksimalno efikasno. U 51. minutu defanzivac Novog Pazara Otašević  zabija gol,  a tri minuta kasnije Novaković centrira, pogađa u glavu Kovačevića  i ovaj ga smešta u ćošak – 2:2 ! 

 

Kao da su tada i jedni i drugi videli da mogu više i bolje. Ušli su u otvorenu igru, smenjivali su se napadi na oba gola. Mogli su do prednosti i jedni i drugi – posrećilo se subotičkim Plavima u 85.minutu.
Torbica je ubacio loptu u srce šesnaesterca, Ilija Radović je skočio okrenut leđima golu. Zahvatio je glavom  i zabiberio Pazarcima.

 

Spartak – Novi Pazar 3:2 (1:1)

1:0 (Novaković  18. min)

1:1 (Arsenijević  45)

1:2 ( Otašević  51)

2:2 (Kovačević  54)

3:2 (Radović  85)KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Sjajno izveštavanje! 🙂

 2. anzsi80 kaže:

  Bravo momci. Ali treba spomenuti da trener uporno forsira Nosketa, a on više forsira nešto drugo. (jeste znam, svi mi volimo da jedemo i pijemo)

  Farkaš igrač utakmice.

   

 3. adkersu kaže:

  Anzsi80, u pravu ste 100%.

OSTAVITE KOMENTAR