Veliko finale Prvog glasa Srbije

Večeras je superfinale muzičkog šou programa “Prvi glas Srbije”. Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović poslednji put će ukrstiti mikrofone i odmeriti snage pred gledaocima i strogim žirijem.

 

Po svemu različite, ali opet veoma slične, sve tri finalistkinje su bile u grupi Aleksandre Radović. Kažu da im je ova nedelja najteža, ali ujedno i najlepša do sada.

 

„Mnogo sam srećna što sam postala superfinalistkinja Prvog glasa Srbije, jer to mi je u samom startu bila želja“. kaže Mirna. „Iskreno, nisam očekivala direktan plasman i stvarno sam se iznenadila. Nemam osećaj da je kraj, uživam u svakom trenutku, i ja i ostale devojke. Pripreme za poslednju emisiju ove sezone su naporne, ali ništa nam ne pada teško.“

 

Mlada Subotičanka dodaje kako joj je veoma drago što je dobila ogromnu podršku od svojih kolega iz šoua, koji su skoro jednoglasno baš nju proglasili kao svog favorita.

 

Srpska Rijana, kako su je nazvali posle provokativnog izvođenja pesme “S&M”, Sara Jovanović, obećava nezaboravan šou.

 

„Nas tri smo se dogovorile da ćemo dati sve od sebe da superfinale izgleda svetski, i obećale smo jedna drugoj da ćemo pokušati da ne mislimo na plasman, već samo na to da se i mi i gledaoci dobro zabavimo i uživamo“, poručuje Jovanovićeva.

 

I Nevena Božović presrećna je što se našla u top tri ovog muzičkog šoua, ali joj je ujedno žao što je druženju došao kraj.

 

„Ovo je poslednja nedelja našeg zajedničkog života u kući i trudimo se da je, pored velikog broja obaveza, iskoristimo maksimalno. Uživamo u svakom danu, u svemu što nam se dešava i sa osmehom i pozitivnom energijom se pripremamo za superfinale“, završava Nevena.

 

Povezane vesti

 

Navijanje za Mirnu u Hali sportova

 

VestiKOMENTARI

  1. dasHHa kaže:

    Bravo Mirna….cestitke na velikom uspehu od celog tima gradsubotica.co.rs

    :-D

     

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 6 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: