Pobednički tron i dalje pripada Spartaku

Igračice ŽFK Spartak Jaffe pobedom u gostima nad ekipom Novog Bečeja, u poslednjem XI kolu Prve lige Srbije za žene, uspešno su završile ovogodišnju polusezonu i nakon današnje revijalno-humanitarne akcije „Bitka za bebe“ putuju na zasluženi zimski odmor.

 

Rezultat od 13:0  sam po sebi dovoljno govori o odnosu snaga na terenu, ali treba istaći da su igračice Novog Bečeja pokazale fer i poštenu igru i visoki stepen borbenosti i požrtvovanja, ali to nisu bili dovoljno jaki argumenti da se ozbiljnije suprotstave razigranim subotičankama.

 

Spartakove igračice su u ovoj polusezoni oborili nekoliko rekorda, do sada nezabeleženih u istoriji ženskog fudbala u Srbiji. U ovoj polusezoni su uspele da postignu čak 115 golova uz samo dva primljena, da nanižu neprekinuti niz od 35 uzastopnih pobeda. Uspele su da urade još mnogo lepih stvari o kojima će se tek govoriti, a danas će na delu pokazati i svoju humanost u revijalno-humanitarnoj utakmici „Bitka za bebe“.

Na listi strelaca došlo je do male izmene. Nina Dorin je uz 31 gol, postignut na 11 utakmica, preuzela vodeću poziciju ispred dosadašnjeg najboljeg strelca, Nevene Damjanović, koja je postigla „samo“ 30 golova…

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

29 + = 37

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: