Počela prijava građana za pomoć od 60 evra

Prijava građana za novčanu pomoć u iznosu od 60 evra počela je u ponoć na portalu Uprave za trezor idp.trezor.gov.rs, objavilo je Ministarstvo finansija na Instagramu.

Kako su precizirali, prvih 30 evra biće isplaćeno u maju, a drugih 30 evra u novembru.

„Korisnici penzija, primaoci novčane socijalne pomoći i lica u zavodu za izvršenje krivičnih sankcija ne treba da se prijavljuju, već će im novac biti automatski uplaćen“, navodi Ministarstvo finasija.

Prijave na linku idp.trezor.gov.rs.KOMENTARI

 1. matori kaže:

  mož otrt dupe sotim novcima.

 2. Otrt nego šta kaže:

  matori – ta otri, ko ti ne da, kad ti ništa nije dobro! Doće Đilas pa će svakom dat po tri iljade eura. Maminu. I ti i on. Večto ste nezadovoljni, nezafalni, ja vam ne bi davo ništa!

 3. matori kaže:

  @otrt neg šta a ko ti je kazo da sam ja štogod tražio.Ako bi mi to uvalili cigurno bi ovo uradio.

 4. Otrt nego šta kaže:

  matori – a kad nisi tražijo a ti nemoj uzit, ko te jebe, šta se prokljuvavaš, biće više za druge! Nije pod moranje, kaži: ne triba mi i mirna Bačka! Meni će baš dobro doći. Samo triba da te je sramota tako divaniti. Jebo te otac alavi! Idi kod Đikija, on će ti dati više (u duminama, kad bi se zajebavali…)

 5. sprdoslav kaže:

  eto stigo vam sendvic na racun unapred za sledece izbore radujte se 😀

 6. Gligorije kaže:

  Otrt nego sta
  A cekaj, ko nam to daje???????? Kazat ćeš nam?

 7. Šta misliš ko mu daje kaže:

  Njegova država, da mu daje `rvatska sigurno ne bi postavljao pitanje i ne bi se gadio novca.

 8. Pera Prvi kaže:

  Hajde, marvo, registruj se, da trguju tvojim ličnim podacima. Dobićeš mizeriju a oni tebe celu.

 9. Djuka kaže:

  LoL Pera Prvi,
  Ti si stvarno ubedjen da oni vec nemaju tvoje licne podatke?

  nisi se rodio tu?
  ne zivis tu?
  nemas lk?
  nemas vozacku?
  nemas racun u banci?
  nikad se nisi zaposljavao?
  nikad nijedan ugovor nisi potpisao?
  nemas nikakvu imovinu?
  nisi poreski obveznik?
  nemas telefon?
  nemas internet?
  nemas struju, vodu, gas?

  I ti jos uvek verujes da drzava nema tvoje podatke i da ce (juju!) neko “trgovati sa njima”?!

  cccc…

 10. Rotarius kaže:

  @ Pera Prvi
  29. 04. 2021. u 08:41

  Hajde, marvo, registruj se, da trguju tvojim ličnim podacima. Dobićeš mizeriju a oni tebe celu.

  Ne sekraj se Pero, i tebi ce biti ubacen tvoj naramak sena u jasle. Tvoji licni podaci nisu nikome potrebni. Tvoj rep i rogovu su sasvim dovoljni.

 11. Pljuvači balegari i minusari kaže:

  Djuka – to je bolest, čuo je negde na jutjubu ili pročitao nečiju fobiju kako “vlast hoće da nas stavi pod kontrolu nanočipovima”, pa sada to preveo na nivo davanja ličnih podataka za dobijanje pomoći. To je modifikovana “prodaja duše đavolu”, idioti veruju da je ova vlast “đavo” i što god da si od nje primio načinio si “ugovor” sa njim. Oni su “pravoverni” i voleli bi da se igraju inkvizicije (šta je drugo pretnja “šestim oktobrom”?), da progone “nečastive” i “grešnike” ognjem i vatrom ako treba, a ako ne mogu onda pljuvanjem i bacanjem blata po njima, nazivajući ih BOTOVIMA, SENDVIČARIMA i uopšte ulizicama vlast. Oni su do tzv. “demokrata” evoluirali od inkvizitora preko njihovih naslednika KOMUNISTA, čija je parola bila: KO DRUKČIJE KAŽE, KLEVEĆE I LAŽE…tako da svako ko od njih drugačije misli taj je ono što sam naveo. Jednako je dakle, bot, režimlija i nečovek, svako ko prihvati tu pomoć od vlasti! Ta pomoć, po njima, kolika god bila, uvek je toliko mala da predstavlja “mizeriju”.

 12. Ledenjak kaže:

  Koja sprdačina.Prvo te unište a onda ti daju novce govoreći kako misle na tebe. Kako su krenuli ni kamenog doba neće biti jer će i kamenje uništiti Sem naravno gazde i njegovih oplođenih punoglavaca, da naprave novo doba.

 13. Opsesivno kompulzivni poremećaj kaže:

  Ledenjak – Ko je tebe “uništio”? “Nisam paranoičan ali ne znam zašto me Vučić i vlast progone”. Svi vi sa takvim tvrdnjama imate gornju dijagnozu.

 14. Katarina kaže:

  Zar se morate tako ponasati. Zar nemate pametnijeg posla.Ili bar da pricate dobronamerno.Svi smo u ovoj nevolji ,neko vise neko manje.Pa ljudi ste ,ljudski se treba i odnositi prema onima koji to moraju primiti.A ko smo mi ?Mala siromasna drzavica koja se koprca medju velikima.
  A narocito se svi razumemo u politiku ,nema nam ravne.

 15. Glas razuma kaže:

  Pozitivno brojanje za Katarinu.

 16. Ledenjak kaže:

  @ Opsesivno kompulzivni poremećaj
  Prvo nauči ili barem pročitaj šta to zanači što si napisao Pa kad tj, ako ti tvoj !Q dozvoli da ukapiraš, jer čisto sumnjam da ti je negde iznad 50 ukapiraćeš da si postavio sam sebi dijagnozu Ako još uvek ne kapiraš šta pišem nadji nekog propalog policajca koga su pustili da položi psihologiju ličnosti Možda u tragovima se nečeg seća pa ti ti nešto objasni sem ako nisi ti taj Mada je možda u tvom slučaju i dobro imat malo neznanja Žulj na mozgu može biti gadna stvar

 17. Opsesivno kompulzivni poremećaj kaže:

  Ledenjak – Samo si potvrdio svoju poremećenost i opsesiju. Čestitam! Navukao si se kao patka na njokedlu. Hajde besni još malo, `leba ti, uživam!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 86 = 92