Počela prodaja ulaznica za Trenchtown

Danas počinje online prodaja ulaznica za 12. regionalni muzičkifestival Trenchtown koji će se održati od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu nedaleko od Palića.

 

Foto: Nikola Lučić


Ulaznice se mogu kupiti preko sajta Gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 820dinara za pojedinačne (jednodnevne) ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata za sve dane Festivala.

 

Ulaznice se uz posedovanje vaučera, koji se dobija prilikom online kupovine, podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.Sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikujeličnim dokumentom.

 

Fizička prodaja ulaznica počinje 2. aprila, a uskoro će biti poznata i prodajna mesta.

 

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava. Svi koji kupe komplet ulaznica imaju besplatan smeštaj u kampu.

 

 

Da podsetimo, do sada su učešće na Trenchtown festivalu potvrdili: Jinx, Eva Braun i bugarskireggae sastav Roots Rocket.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR