Počinje isplata 3.000 dinara vakcinisanim građanima

Isplata po 3.000 dinara svim građanima koji su se vakcinisali protiv korona virusa počinje danas. Juče je novac uplaćen penzionerima koji su se vakcinisali, a danas će, kako je najavio ministar finansija Siniša Mali, taj novac dobiti pola miliona prijavljenih građana.

Mali je juče najavio da će do kraja nedelje biti isplaćeni svi koji su se prijavili.

Ministar je naveo da se za tu pomoć prijavilo ukupno 1.395.000 građana, a ako se na to dodaju i svi penzionere koji nisu imali obavezu da se prijavljuju, već su automatski dobili novac, to je ukupno 2.401.000 građana.

Ministar Mali je rekao da je pravo na 3.000 dinara imalo 2,5 miliona građana koji su se vakcinisali do 31. maja i istakao da su se gotovo svi koji su se vakcinisali i prijavili za ovaj vid podrške.

Zahvalio je svim građanima koji su se do sada vakcinisali i pružili podršku državi da se u Srbiji stekne kolektivni imunitet i otvori privreda.

Tanjug


KOMENTARI

  1. Money kaže:

    Nekome to ništa ne znači, a neko će detetu kupiti poklon za maturu. Najvažnije je da se rešimo korone i da krenemo normalno da zaradjujemo i od te zarade da možemo dostojanstveno živjeti.

  2. laki kaže:

    Uzmite pare koje Vam daju, a glasajte po savesti.

OSTAVITE KOMENTAR