Podnošenje elektronskih zahteva na sajtu Grada Subotice

Obaveštavamo građane da je Grad Subotica, uz podršku Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, omogućio podnošenje elektronskih zahteva na sajtu Grada Subotice, i to za usluge:

 1. Zahtev za izdavanje odobrenja za obavljanje taksi prevoza – Obrazac 1
 2. Zahtev za donošenje rešenja o prestanku važenja odobrenja za obavljanje taksi prevoza – Obrazac 2
 3. Zahtev za donošenje rešenja o prestanku važenja odobrenja za obavljanje taksi prevoza – Obrazac 29
 4. Zahtev za izdavanje odobrenja za privremeno zauzimanje javne površine postavljanjem letnje bašte
 5. Zahtev za privremeno zauzimanje javne površine za prodaju kestenja, cveća, sveća
 6. Zahtev za izdavanje informacije o lokaciji
 7. Zahtev za izdavanje odobrenja radi privremenog zauzimanja javne površine: odlaganjem građevinskog materijala, postavljanjem skele, ograde gradilišta

 

Da bi se pokrenula usluga podnošenja elektronskih zahteva, neophodno je kliknuti na baner eZahtevi koji se nalazi na sajtu Grada Subotice, koji preusmerava na portal eUprava na kom se podnosilac zahteva prijavljuje. Nakon prijave, u narednom polju, podnosilac zahteva bira u padajućem meniju odgovarajući obrazac vrste zahteva, gde je neophodno da se popune sva zadata polja.

 

Za korisničku podršku, obratiti se putem imejl adrese: sanja.sulovic@subotica.rsKOMENTARI

 1. ss kaže:

  Vao. Ovih zahteva ima na hiljade svakog meseca. E-mail za tehnicku podrsku je ime i prezime zaposlene pa se pitam da li cete menjati e-mail za podrsku kada ona vise ne bude radila, ode na porodiljsko, bolovanje, godisnji? Umesto da otvorite email kao npr. elektronskizahtevi@subotica.rs pa nije bitno ko i koliko njih koristi tu email adresu.

 2. ELEKTRONSKI Stipe kaže:

  SS,
  Ali onda niko nece znati za Sanju Sulovic .
  Salu na stranu.Objavili su obicnu mejl komunikaciju koju ceo svet obavlja vec 100 godina.
  „Elektronskih zahteva“
  Samo nemojte da nam ukidate citace vodomera i gasa.Tog kucnog uznemiravanja posle silnih obaveza smo vise nego zeljni.

 3. Jelenko kaže:

  @ss i @ELRKTRONSKI Stipe

  E baš ste se izblamirali do balčaka sa 100 godina i majl adresom. To ne zameram, jer očito je da ste iz grupe onih koji niti čitaju tekst niti uključuju mozak kad ga čitaju. E sad da bi uključili mozak treba ga imati. Zar ne? Za vas a i za ove što su lajkovali može se reći isto a dal ga imate e to je veliko pitanje!.

  Citiram iz teksta

  „Da bi se pokrenula usluga podnošenja elektronskih zahteva, neophodno je kliknuti na baner eZahtevi koji se nalazi na sajtu Grada Subotice, koji preusmerava na portal eUprava na kom se podnosilac zahteva prijavljuje.“

  Dakle uključite malo mozak!!!!

 4. ss kaže:

  @Jelenko Ja pricam o babi, a ti se palis na zabe. Kakve veze ima to sto si ti rekao sa onim o cemu sam pricao? Na kraju teksta pise „Za korisničku podršku, obratiti se putem imejl adrese: sanja.sulovic@subotica.rs„. Ja sam to komentarisao, a ne kako se prijaviti i gde kliknuti. Mi se kao korisnici obracamo korisnickoj podrsci, a ne Sanji licno. Ko ce obraditi zahtev za korisnicku podrsku nije bitno, bitno je da se zahtev obradi. To moze biti Sanja, moze bili Marko ili Mileva.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 49 = 51

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: