Poginuo u nesreći na autoputu, deca teško povređena!

Jedna osoba je poginula, a tri su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se oko 1 sat iza ponoći dogodila na autoputu, nedaleko od Subotice.

Kako je saopšteno iz MUP, automobil austrijskih registarskih oznaka se prevrnuo na putu. Vozač je stradao na licu mesta, dok su tri osobe, među kojima je dvoje dece, teško povređene.

Povređeni su hitno prevezeni u subotičku bolnicu.

105-hitna-pomoc-2

ALOKOMENTARI

 1. Lenin kaže:

  Stranci misle da je naš autoput istog kvaliteta kao njihov.

 2. stormwatch kaže:

  @Lenin

  Ti ako si dovoljno glup – a znam da jesi, da mislis da je auto Austrijskih registracija koji dolazi u Srbiju u Julu pun Austrijanaca koji su krenuli na PredGuchu, onda si i dalje glup.

 3. croat kaže:

  Lenine kao da saobrecajnih nesreca nema i u inostranstvu. Put iskreno i nije bas neki ali ako si se nedavno vozio od Bp do Beca onda si mogao videti da ni taj put bas nije neki. A koliko je opterecen nije mi ni jasno kako se moze popraviti a da se nenapravi totalni kolaps u Madjarskoj.
  Ja bi rekao da ima tu nesto i u tome da na granici ljudi dugo cekaju , a ovih dana madjari bas razvlace, pa ova velika vrucina, nervoza, svi zure kucama ili na odmore i onda je mali momenat nepaznje dovoljan za tragediju.

 4. Lenin kaže:

  @stormwatch@croat Čini mi se da ste davno vozili na našim putevima.Ako oćeš da voziš bezbedno u Srbiji,onda moraš još minus 20km ispod ograničenja,tad imaš šanse da izbegneš prevrnuće vozila.41 godina vozačkog iskustva na putevima Vojvodine,bez ijedne i manje saobraćajke,daje mi legimitet naspram vašeg iskustva na Test Drive programima vaših komjutera. 😀

 5. stormwatch kaže:

  @Lenin

  Otkud sad ovo Lenine? Kako sad ovake antipatriJotske izjave o stanju puteva!?!?!?!?!?!?!

OSTAVITE KOMENTAR